ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Σχολικό βιβλίο της Α’ Γυμνασίου στη Κύπρο, μαθαίνει στα 12χρονα τους… 4 δρόμους σεξουαλικότητας!

Σοκαριστική προπαγάνδα πανσεξουαλισμού σε μικρά παιδιά στη Κύπρο, με βιβλίο Οικιακής Οικονομίας που γράφει για τον... αυνανισμό, τη στύση και τους 4... δρόμους της σεξουαλικότητας!
Σοκ: Σχολικό βιβλίο της Α’ Γυμνασίου στη Κύπρο, μαθαίνει στα 12χρονα τους… 4 δρόμους σεξουαλικότητας!

Ενώ η Νίκη Κεραμέως προσπαθεί να προωθήσει με κάθε δυνατό τρόπο τη σεξουαλική αγωγή στα Ελληνικά σχολεία, φαίνεται πως στη Κύπρο όχι απλά δεν πηγαίνουν πίσω, άλλα και μάλλον προηγούνται στη προπαγάνδα πανσεξουαλισμού που έχει ως θύματα, αθώα 12χρονα παιδιά.

Ένα ξεφύλλισμα στο βιβλίο Οικιακής Οικονομίας της Α’ Γυμνασίου που διδάσκεται στη Κύπρο, σε φέρνει αντιμέτωπο με σοκαριστικές πληροφορίες που μόνο με Οικιακή Οικονομία δεν έχουν να κάνουν.

Συγκεκριμένα στο 3ο κεφάλαιο που ασχολείται με θέματα εφηβείας, και στη σελίδα 49, τα 12χρονα παιδάκια μαθαίνουν τι είναι… αυνανισμός και τι είναι ονείρωξη! Σε άλλο σημείο πληροφορούνται τι είναι στύση και γιατί συμβαίνει!

Ενώ στη σελίδα 64 μαθαίνουν για τη… σεξουαλικότητα, παρουσιάζοντας μια εικόνα παιδικών παπουτσιών που μπροστά τους ανοίγονται τέσσερεις σεξουαλικοί… «δρόμοι» με τα ανάλογα σήματα: ετεροφυλία, ομοφυλοφιλία μεταξύ ανδρών, ομοφυλοφιλία μεταξύ γυναικών και αμφιφυλοφιλία!

Είναι να απορεί κανείς πως επίτρεψαν στην Κύπρο τη κυκλοφορία ενός τέτοιου κατάπτυστου βιβλίου, το οποίο όχι απλά είναι προβληματικό, άλλα θα έπρεπε να καταλήξει στους κάδους των σκουπιδιών.

Μιλάμε για ωμή παραβίαση της αθωότητας των παιδικών ψυχών με τη σφραγίδα του Κυπριακού υπουργείου, με σωρό από άχρηστες και επικίνδυνες πληροφορίες που πονηρεύουν τα άγουρα μυαλουδάκια. Και είναι ακόμα πιο ανήθικο που η προπαγάνδα πανσεξουαλισμού χρησιμοποιείται «σφηνωμένη» μέσα σε ένα βιβλίο με εντελώς άσχετο θέμα. Μόνο κάποιος διεστραμμένος εγκέφαλος θα μπορούσε να βρει συσχετισμό μεταξύ Οικιακής Οικονομίας και… αυνανισμού.

Γνώσεις – σκουπίδια

Τέτοια άθλια βιβλία επιστρατεύονται για να μεταδώσουν γνώσεις – σκουπίδια που καταστρέφουν τη παιδική ηλικία. Με την έγκριση τέτοιων βιβλίων, τα υπουργεία επιχειρούν να παραμερίσουν εντελώς τον ιερό ρόλο των γονέων. Τα ίδια που συμβαίνουν στην Κύπρο, συμβαίνουν και στην Ελλάδα.

Για ποιο λόγο πρέπει ντε και καλά να μάθει ένα παιδί από τα 12 του τι είναι αυνανισμός, τι είναι στύση και ποιοι είναι οι «δρόμοι» της σεξουαλικότητας; Τι λύσσα είναι αυτή για να εκμαυλίσουν μικρά παιδάκια; Τι έχει να κερδίσει ένα παιδί που μόλις τελείωσε το δημοτικό, με το να μάθει τέτοιες πληροφορίες;

Δεν έχει γονείς ή κηδεμόνες το κάθε παιδί για να φροντίσουν να λύσουν τις απορίες του, ΟΠΟΤΕ αυτές έρθουν και με ΟΠΟΙΟ τρόπο κρίνουν αυτοί ως σωστό; Δεν γνωρίζει ο κάθε γονιός καλύτερα από κάθε βιβλίο – κονσέρβα, τη ψυχοσύνθεση του παιδιού του; Δεν είναι κάθε παιδί μια ξεχωριστή προσωπικότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με μοναδικό τρόπο;

Είναι αυτονόητο πως θα έπρεπε να αποσυρθεί άμεσα ένα τέτοιο κατάπτυστο βιβλίο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ: Σχολικό βιβλίο της Α’ Γυμνασίου στη Κύπρο, μαθαίνει στα 12χρονα τους… 4 δρόμους σεξουαλικότητας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.