ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα: Σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα – Τη μετέδιδαν σε LiveStreaming!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τον τρόμο έζησε μια γυναίκα στην παραλία Αγία Μαρίνα Κορωπίου από μια ομάδα 6 ατόμων το απόγευμα της Κυριακής.
Σοκ σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα: Σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα – Τη μετέδιδαν σε LiveStreaming!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τον τρόμο έζησε μια γυναίκα στην παραλία Αγία Μαρίνα Κορωπίου από μια ομάδα 6 ατόμων το απόγευμα της Κυριακής.

Σεξουαλική επίθεση στην Αγία Μαρίνα: Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν με το σύζυγό της στην παραλία και λίγο πριν φύγουν έμεινε μόνη της σε χώρο στάθμευσης της περιοχής.

Εκείνη τη στιγμή, εμφανίστηκαν στο σημείο έξι άτομα με τα κινητά στα χέρια προκειμένου να τη βιντεοσκοπήσουν. Ένα από τα άτομα μάλιστα της έσκισε τη μπλούζα και συνέχισαν να τραβάνε βίντεο με το κινητό. Ευτυχώς για εκείνη, οι φωνές της αποθάρρυναν τους δράστες οι οποίοι τελικώς απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο η Αστυνομία, με τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ κατόπιν έρευνας να καταφέρνουν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν δύο υπήκοους Πακιστάν. Τους προσαχθέντες τους αναγνώρισε η ίδια η γυναίκα ως μέλη της ομάδας που της επιτέθηκε.

Μετέδιδαν live το βίντεο

Το σοκαριστικότερο ίσως της επίθεσης είναι ότι οι κακοποιοί μετέδιδαν σε LiveStreaming το βίντεο σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Οι δράστες αναμένεται να προφυλακιστούν ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

Διαβάστε επίσης:

Γιατράς: Με δάκρυα προανήγγειλε το τέλος από Προμηθέα!

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Τα τρία χρόνια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί και το άγχος

Survivor: Οι Amigos έκραξαν τον Τριαντάφυλλο! Πτυχίο από την… «Ανωτάτη Καραγκιοζική» – Έξαλλος ο Σάκης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ σε πλαζ στην Αγία Μαρίνα: Σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα – Τη μετέδιδαν σε LiveStreaming!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.