ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ: Σκοτώνουν σκυλιά εδώ και μέρες! (pics)

Προτού καν περάσει μια ολόκληρη μέρα από το περιστατικό δηλητηρίασης σκύλων στη Δράμα, άγνωστοι ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά στη περιοχή της παραλίας του Οφρυνίου! Ο «Φιλοζωϊκός Σύλλογος Παγγαίου (Τούζλα)» καταγγέλλει νέα εγκληματική δράση εις βάρος αδέσποτων τετράποδων. Όπως διευκρινίζεται ρητά στην τοποθέτηση του Συλλόγου τα συγκεκριμένα σκυλιά είχαν μάλιστα εμβολιαστεί από τον Δήμο Παγγαίου ο...
ΣΟΚ: Σκοτώνουν σκυλιά εδώ και μέρες! (pics)

Προτού καν περάσει μια ολόκληρη μέρα από το περιστατικό δηλητηρίασης σκύλων στη Δράμα, άγνωστοι ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά στη περιοχή της παραλίας του Οφρυνίου!

Ο «Φιλοζωϊκός Σύλλογος Παγγαίου (Τούζλα)» καταγγέλλει νέα εγκληματική δράση εις βάρος αδέσποτων τετράποδων. Όπως διευκρινίζεται ρητά στην τοποθέτηση του Συλλόγου τα συγκεκριμένα σκυλιά είχαν μάλιστα εμβολιαστεί από τον Δήμο Παγγαίου ο οποίος είχε αναλάβει και τη φροντίδα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιπιλή: «Λαϊκισμός οι δωρεάν μάσκες, ας πάνε σε ένα ραφείο να ράψουν» (vid)

Μέσα σε λίγους μήνες έχουν σημειωθεί συνολικά 10(!) περιστατικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Συλλόγου:

«Αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας,

Η κατάσταση στην περιοχή της παραλίας Οφρυνίου και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ Τούζλας και Ορφάνι έχει φτάσει στο αμήν. Πριν μερικούς μήνες εκτέλεσαν εκεί 3 αδέσποτα τώρα έχουμε βρει μέχρι στιγμής 2 δολοφονημένα και ψάχνουμε αλλά 5 που τα έχουμε χάσει. Ζώα τα οποία έχουν στειρωθεί , εμβολιαστεί και βασικά έχουν ιδιοκτήτη τον Δήμο ΠΑΓΓΑΙΟΥ .

Ζώα τα οποία φροντίζει ο σύλλογος μας καθημερινά. Ζώα που δεν ήταν επιθετικά, ζώα παρατημένα μικρόσωμα. Ψάχνω να βρω για πιο λόγω κάποιος με την ανοχή ( είμαι σίγουρος) κάποιων που γνωρίζουν τα εκτέλεσε .

Πιθανολογώ ότι θέλει να δείξει στο περιβάλλον του ποιος έχει τον έλεγχο της περιοχής και είναι πιο ισχυρός από τους καλύτερους φύλακες. Αλλά θα έρθει η στιγμή που θα πληρώσουν όλοι εκεί το σφάλμα του ενός και γνωρίζουν πολύ καλά από ποιους……. Φίλοι ο σύλλογος μας σήμερα πενθεί όπως συμβαίνει πάντα όταν χάνει ένα πραγματικό φίλο που ότι και να του κανείς σε κοιτά στα μάτια με αγάπη

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ που κάποιοι συμπαραστέκονται σε αυτά τα δειλά όντα που θέλουν να λέγονται νοήμονες άνθρωποι»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ: Σκοτώνουν σκυλιά εδώ και μέρες! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.