ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στα Άνω Λιόσια: Κατσαρίδα μέσα σε συσκευασμένο ψωμί μαθητή (pics)

Πολλές αντιδράσεις για το συμβάν
Σοκ στα Άνω Λιόσια: Κατσαρίδα μέσα σε συσκευασμένο ψωμί μαθητή (pics)

Θεατής ενός φρικιαστικού θεάματος έγινε μαθητής του 1ου δημοτικού σχολείου στα Άνω Λιόσια, την προηγούμενη εβδομάδα αφού βρήκε κατσαρίδα μέσα σε συσκευασμένο ψωμάκι.

Η μητέρα του παιδιού ανάρτησε στο Facebook με τη συγκεκριμένη φωτογραφία και εκδήλωσε την αγανάκτησή της.

Το συγκεκριμένο ψωμάκι είχε δοθεί στο παιδί μαζί με μία μερίδα φαγητού που διανέμεται στο σχολείο από εταιρεία catering.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νευρικός ο Ερντογάν, δεν ανησυχεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης! (vids)

Ο δήμος Φυλής σε ανακοίνωσή του εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που προέκυψε σε πρόγευμα μαθητών δημοτικού σχολείου, και ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής:

«Την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διαδικτύου, προέκυψε στο πρόγευμα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, εκφράζει, με έγγραφό του προς το Υπουργείο, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας.

Ο Γιάννης Κρεμύδας ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής. Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο».

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω επιστολή, ο Δήμος Φυλής και προσωπικά ο Γιάννης Κρεμύδας, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους μετά από τις σχετικές καταγγελίες στις οποίες προχώρησαν γονείς. Χαρακτηριστικά στο κείμενο αναφέρεται: «… θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις έντονες διαμαρτυρίες οι οποίες αφορούν έντονες διαμαρτυρίες γονέων μας σχετικά με την παρασκευαζόμενη ποιότητα φαγητού με το οποίο προμηθεύετε σχολεία του Δήμου Φυλής».

Σύλλογος γονέων: «Έχει ξανασυμβεί»

Παράλληλα, ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1 δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων, μέσω σχετικής ανακοίνωσης καταγγείλει πως τουλάχιστον άλλες δύο φορές στο παρελθόν έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στα Άνω Λιόσια: Κατσαρίδα μέσα σε συσκευασμένο ψωμί μαθητή (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.