ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ: Στέλεχος του CNN ομολογεί πως το νέο αφήγημα τρόμου μετά τον Covid, θα είναι η κλιματική κρίση!

«Η κλιματική αλλαγή θα γίνει το επόμενο «Covid – thing» για το CNN. Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται» ομολόγησε ο τεχνικός διευθυντής του CNN!
ΣΟΚ: Στέλεχος του CNN ομολογεί πως το νέο αφήγημα τρόμου μετά τον Covid, θα είναι η κλιματική κρίση!

CNN: Μια απίστευτη αποκάλυψη που αφορά άμεσα τις ζωές όλων των λαών της Δύσης και τα όσα παρανοϊκά ξεκινήσαμε να βιώνουμε από τον καιρό που ξέσπασε η πανδημία έως σήμερα, έκανε η κρυφή κάμερα της ακτιβιστικής ομάδας «project Veritas».

Η κάμερα κατέγραψε μια ανατριχιαστική συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή του μεγαλύτερου ΜΜΕ των ΗΠΑ CNN, Charlie Chester, ο οποίος περιέγραψε την «γραμμή» που είχε δοθεί στο ενημερωτικό δίκτυο για να ασκηθεί ψυχολογική πίεση για τον έλεγχο των Αμερικάνων (και όλου του δυτικού κόσμου) μέσω της εργαλειοποίησης του Covid. Ενώ πρόσθεσε πως το νέο – «ξεχειλωμένο» – αφήγημα που καταφθάνει για να διαδεχθεί τον κορονοϊό, είναι η κλιματική κρίση!

Όπως συμπεραίνει κανείς από τα λεγόμενα του Chester, τα ενημερωτικά μέσα πρέπει μονίμως να κρατούν «ψηλά» στην ενημέρωση ένα αφήγημα που τρομοκρατεί τον κόσμο, ώστε οι μάζες να παραμένουν φοβισμένες και ανεκτικές σε νέα μέτρα, μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που θα προωθούν το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Και αφού το αφήγημα του κορονοϊού πλέον έχει αρχίσει να «ξεθωριάζει» ως μαζική απειλή, το CNN στρέφεται πλέον προς την υπερπροβολή της κλιματικής κρίσης, που μάλιστα θεωρείται πως πρόκειται για αφήγημα που θα αποδίδει… καρπούς για πολλά χρόνια! Η κλιματική κρίση θα είναι το νέο παγκόσμιο «σκιάχτρο» που θα χρησιμοποιηθεί για να οδηγήσει τους λαούς στην υποταγή σε έναν παγκόσμιο «πράσινο» φασισμό. Ένα απολυταρχικό σύστημα ελέγχου στο οποίο η αυτάρκεια στην ενέργεια, στον σιτισμό, στη μετακίνηση, στη στέγαση, θα είναι προνόμιο των λίγων.

Ασφαλώς πρόκειται για μια διεθνή επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου που ήδη βρίσκεται σε προχωρημένη εφαρμογή. Μην ξεχνάμε τα ενεργειακά «lockdown» που ήδη εισηγείται επίσημα η Κομισιόν, το… σαφάρι του αποτυπώματος άνθρακα που διακηρύχθηκε στο Νταβός, άλλα και τις εμμονικές αναφορές των Ελλήνων πολιτικών στην κλιματική κρίση. Ενδεικτικά, τo σχέδιο «θερμοστάτης» που εκπόνησε πρόσφατα η ελληνική κυβέρνηση περιλαμβάνει από τον έλεγχο της θερμοκρασίας του κλιματιστικού, μέχρι και μείωση του… οδικού φωτισμού στους Δήμους!

Ακόμα και οι πυρκαγιές γίνονται «εργαλείο» για να δοθεί υπόσταση στην προπαγάνδα τρόμου, αφού συχνά – πυκνά ακούει κανείς τους Έλληνες πολιτικούς να αποδίδουν όλες τις ευθύνες – όχι στην ανυπαρξία του επιτελικού κράτους – άλλα στην… κλιματική κρίση.

Όπως ακούγεται και στο βίντεο που έχει κάνει θραύση στο twitter, ο τεχνικός διευθυντής του CNN ομολογεί τα εξής απίστευτα:

«Έχουν ήδη ανακοινώσει στην υπηρεσία μας ότι όταν το κοινό γίνει ανεκτικό, θα ξεκινήσουμε να επικεντρωνόμαστε κυρίως στο κλίμα, όπως πχ. την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αυτό θα είναι το επόμενο θέμα που θα εστιάσουμε. Ο επόμενος μας στόχος θα είναι η ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή. Αυτό θα γίνει ίσως με το να δείχνουμε συνέχεια βίντεο για τους παγετώνες, την υπερθέρμανση του καιρού και τις συνέπειες που έχουν αυτά στην οικονομία. Και να επιμείνουμε πολύ σε αυτό. Αυτό θα είναι το επόμενο αφήγημα μετά την πανδημία, που θα μας βομβαρδίσει. Άλλα αυτό έχει μακροβιότητα. Το θέμα της κλιματικής κρίσης θα πάρει χρόνια, οπότε θα είναι κάτι που θα μπορούν να ‘’αρμέγουν’’ για πολύ καιρό. Ετοιμαστείτε γιατί έρχεται.

Έχουμε μια κατεύθυνση αυτόν τον καιρό, σύμφωνα με την οποία δύο αφηγήματα θα προωθούνται. Η κλιματική αλλαγή θα γίνει το επόμενο «Covid – thing» για το CNN.Θα εστιάσουμε σε αυτό».

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ: Στέλεχος του CNN ομολογεί πως το νέο αφήγημα τρόμου μετά τον Covid, θα είναι η κλιματική κρίση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.