ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Λαμία: 13χρονη έκανε καταγγελία για ασελγείς πράξεις από τον θείο της

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Λαμία, αφού ένα κοριτσάκι 13 ετών, έκανε καταγγελία για ασελγείς πράξεις από τον ίδιο της τον θείο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες  του tvstar.gr, το κορίτσι γύρισε χθες το απόγευμα στο σπίτι της και ανέφερε στο πατέρα της, ότι ο πρώην άνδρας της θείας της έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος...
Σοκ στη Λαμία: 13χρονη έκανε καταγγελία για ασελγείς πράξεις από τον θείο της

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Λαμία, αφού ένα κοριτσάκι 13 ετών, έκανε καταγγελία για ασελγείς πράξεις από τον ίδιο της τον θείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες  του tvstar.gr, το κορίτσι γύρισε χθες το απόγευμα στο σπίτι της και ανέφερε στο πατέρα της, ότι ο πρώην άνδρας της θείας της έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ο πατέρας της, αμέσως την πήγε στην αστυνομία, προκειμένου να γίνει καταγγελία και να αναλάβουν την υπόθεση οι αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλειψη και Πανσέληνος: Ετοιμαστείτε για μοναδικό θέαμα!

Ακόμα με εισαγγελική εντολή η 13χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας προκειμένου τις επόμενες ώρες να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση  από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Λαμίας.

Προφανώς ο 45χρονο κρατείται από την αστυνομία, ωστόσο αρνείται κάθε του εμπλοκή στο όλο περιστατικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στη Λαμία: 13χρονη έκανε καταγγελία για ασελγείς πράξεις από τον θείο της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.