ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Ναύπακτο: 19χρονη γέννησε και έπνιξε το μωρό της

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Ναύπακτο, καθώς μίας νεαρή κοπέλα γέννησε και έπνιξε το μωρό της. Σε θρίλερ εξελίσσσεται η υπόθεση θανάτου νεογνού στη Ναύπακτο, αμέσως μετά τη γέννησή του. Η 19χρονη μητέρα του γέννησε μόνη της στο σπίτι της, χωρίς να αναφέρει στους γονείς της ότι γεννούσε και είναι άγνωστο αν είχε καταφέρει να αποκρύψει...
Σοκ στη Ναύπακτο: 19χρονη γέννησε και έπνιξε το μωρό της

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Ναύπακτο, καθώς μίας νεαρή κοπέλα γέννησε και έπνιξε το μωρό της.

Σε θρίλερ εξελίσσσεται η υπόθεση θανάτου νεογνού στη Ναύπακτο, αμέσως μετά τη γέννησή του.

Η 19χρονη μητέρα του γέννησε μόνη της στο σπίτι της, χωρίς να αναφέρει στους γονείς της ότι γεννούσε και είναι άγνωστο αν είχε καταφέρει να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της. Μετά τον τοκετό, όμως, υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και οι γονείς της που το αντιλήφθηκαν την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου και από εκεί στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας της Πάτρας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μηχανογραφικό 2020: Το υπουργείο παιδείας δίνει παράταση για την υποβολή του

Οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως ότι η αιμορραγία ήταν συνέπεια του τοκετού. Έτσι, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το νεογνό εντοπίσθηκε νεκρό στο μπάνιο του σπιτιού, όπου είχε γεννηθεί.

Τα κίνητρα που οδήγησαν την 19χρονη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη εξετάζονται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στη Ναύπακτο: 19χρονη γέννησε και έπνιξε το μωρό της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.