ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη σχολή Ικάρων: Πατάνε και φτύνουν τα ψωμιά των σπουδαστων

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει στρατιώτη να φτύνει και να πατάει με τα άρβυλά του το ψωμί των σπουδαστών.
Σοκ στη σχολή Ικάρων: Πατάνε και φτύνουν τα ψωμιά των σπουδαστων

Σοκ στη σχολή Ικάρων, με βίντεο να δείχνει ένστολο να φτύνει και να πατάει τα ψωμιά που προορίζονται για τους σπουδαστές.

Σοκ στη σχολή Ικάρων με ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media. Στο σχετικό απόσπασμα λίγων δευτερολέπτων απεικονίζεται ένας ένστολος να φτύνει και πατάει με την αρβύλα το ψωμί των σπουδαστών.

Σύμφωνα με το σχετικό βίντεο, πρόκειται για στρατιώτη που μάλιστα περηφανεύεται για το… επίτευγμά του στο internet. Μάλιστα, τη στιγμή που ο στρατιώτης πατά τα ψωμιά με τα άρβυλα βρίζει χυδαία, σε μια ανεξήγητη επιθετική συμπεριφορά.

Το συμβάν ποσταρίστηκε στο Twitter, ενώ οι αρμόδιοι καλούνται να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για πραγματικό βίντεο. Το περιστατικό θα πρέπει να ερευνηθεί περαιτέρω και να αποδοθούν οι ευθύνες.

Φυσικά, το περιστατικό έχει πάρει ήδη έκταση στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και έχει εξοργίσει τους πάντες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στη σχολή Ικάρων: Πατάνε και φτύνουν τα ψωμιά των σπουδαστων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.