ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στην Αττική: 11χρονη μαθήτρια μπήκε στην τάξη με κουζινομάχαιρο! (vid)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Αττική, όταν μια 11χρονη μαθήτρια μπήκε στην τάξη με κουζινομάχαιρο!
Σοκ στην Αττική: 11χρονη μαθήτρια μπήκε στην τάξη με κουζινομάχαιρο! (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει η κίνηση μιας 11χρονης μαθήτριας να μπει σε σχολείο στην Δυτική Αττική, με κουζινομάχαιρο στην τσάντα της κάτι που έγινε αντιληπτό από τον δάσκαλο του κοριτσιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός πρόλαβε τα χειρότερα, όταν μην μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του, εντόπισε το μαχαίρι στην τσάντα της μικρής μαθήτριας.

Όπως μετέδωσε το κανάλι του MEGA, ένας συμμαθητής της 11χρονης, είχε ενημερώσει την περασμένη Τρίτη, τον δάσκαλο του για την περίεργη συμπεριφορά της.

Παράλληλα του αποκάλυψε πως το κορίτσι είχε στη κατοχή του, κουζινομάχαιρο με το οποίο απειλούσε πως θα σκοτώσει τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες που θα κάνανε παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.

Φυσικά, ο εκπαιδευτικός δεν άφησε το θέμα έτσι και έσπευσε να ελέγξει ο ίδιος την τσάντα της 11χρονης, στην οποία και εντόπισε το μαχαίρι.

Αμέσως μετά, ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει τόσο τον διευθυντή του σχολείου όσο και τη μητέρα της μαθήτριας για το σοκαριστικό περιστατικό, με την τελευταία να κάνει λόγο για μια παρεξήγηση, καθώς η κόρη της έκανε πλάκα με τις δύο συμμαθήτριες της και πως ποτέ δεν θέλησε να τις κάνει κακό.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA για την 11χρονη μαθήτρια από την Αττική:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στην Αττική: 11χρονη μαθήτρια μπήκε στην τάξη με κουζινομάχαιρο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.