ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στην Αττική: «Delivery» κοκαΐνης σε επώνυμους τραγουδιστές, αθλητές κι επιχειρηματίες

Πελατολόγιο-«φωτιά» με εκατοντάδες ονόματα και διευθύνσεις επώνυμων Αθηναίων έχει στα χέρια της η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.
Σοκ στην Αττική: «Delivery» κοκαΐνης σε επώνυμους τραγουδιστές, αθλητές κι επιχειρηματίες

Αττική: Πελατολόγιο-«φωτιά» με εκατοντάδες ονόματα και διευθύνσεις επώνυμων Αθηναίων έχει στα χέρια της η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά το «ξεδόντιασμα» της συμμορίας που έκανε delivery κοκαΐνης, σε βίλες και διαμερίσματα της Εκάλης, της Κηφισιάς, του Κολωνακίου, του Ψυχικού και της Βούλας.

Η πελατεία της showbiz έκλεινε ραντεβού λίγα τετράγωνα μακριά από τα σπίτια τους και παραλάμβανε την «λευκή κυρία» που μετέφερε το κύκλωμα σε ειδικές κρύπτες. Τραγουδιστές και σύζυγοι τραγουδιστών, αθλητές, επιχειρηματίες των Κυκλάδων, δημοτικοί άρχοντες, δικηγόροι, διαφημιστές, εμφανίζονται στη δικογραφία που έχει στη διάθεση του το protothema.gr να έρχονται σε επαφή με τα προσωπικά τους τηλέφωνα με το κύκλωμα, για να ψωνίσουν τις «λευκές γραμμές» τους, δίνοντας από 70-100 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας-ένας οι πελάτες θα περάσουν το κατώφλι των Αρχών, για να δώσουν εξηγήσεις, ενώ οι ίδιες πηγές λένε ότι και οι 235 επαφές είναι δεμένες, δηλαδή είναι αποδεδειγμένο ότι έχουν ψωνίσει από το κύκλωμα, ενώ εξετάζονται περίπου άλλες 500, από τις οποίες αναμένουν την ταυτοποίηση από την άρση του απορρήτου, για να τις «δέσουν».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αγορές, οι πελάτες χρησιμοποιούσαν συνθηματικά, όπως: «μονό», «μαντάμ», «ένα λεπτό», «δυο πίτα γύρο» ή «πακέτο τσιγάρα», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε τα δύο γραμμάρια κοκαΐνης που αγόραζε η σύζυγος γνωστού τραγουδιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογένεια Σίκμα: Η οικογένεια ψηλών που ο πατέρας σούταρε και ο γιος πασάρει! (Vid)

Πηγή protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στην Αττική: «Delivery» κοκαΐνης σε επώνυμους τραγουδιστές, αθλητές κι επιχειρηματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.