ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στο Αίγιο: Γνωστός παρουσιαστής προανήγγειλε την αυτοκτονία του (pics)

Πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού σταθμού προανήγγειλε μέσω Facebook πως θα αυτοκτονήσει, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία του Αιγίου. Το μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστός πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού τηλεοπτικού σταθμού από το Αίγιο ήταν το εξής: «Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχω αυτοκτονήσει, δεν αντέχω άλλο». Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση,...
Σοκ στο Αίγιο: Γνωστός παρουσιαστής προανήγγειλε την αυτοκτονία του (pics)

Πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού σταθμού προανήγγειλε μέσω Facebook πως θα αυτοκτονήσει, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία του Αιγίου.

Το μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστός πρώην παρουσιαστής πανελλαδικού τηλεοπτικού σταθμού από το Αίγιο ήταν το εξής: «Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχω αυτοκτονήσει, δεν αντέχω άλλο».

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, καθώς είχε προηγηθεί και ένα ακόμα στο οποίο έγραφε «Σκέφτομαι να βάλω τέλος στη ζωή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Big Brother : Γιατί ο Χάρης Βαρθακούρης έκλεισε το facebook του;

Τα μηνύματα εντοπίστηκαν αρχικά από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ενημέρωσε την τοπική ΕΛ.ΑΣ. Το στίγμα «έδειχνε» σπίτι σε περιοχή της πόλης του Αιγίου.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, όπου βρήκαν το άνδρα και αφού ακολουθήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες, τον μετέφεραν στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» στο Ρίο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης.

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του παρ’ ολίγον αυτόχειρα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στο Αίγιο: Γνωστός παρουσιαστής προανήγγειλε την αυτοκτονία του (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.