ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στον Πύργο: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου

Σοκ προκαλεί μία είδηση που έρχεται από το Πύργο, εκεί που ένα μωράκι πέντε μηνών, βρέθηκε στο κενό και έπεσε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και το βρέφος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, με τη συνοδεία της αστυνομίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέες 1.567 παραβάσεις για την...
Σοκ στον Πύργο: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου

Σοκ προκαλεί μία είδηση που έρχεται από το Πύργο, εκεί που ένα μωράκι πέντε μηνών, βρέθηκε στο κενό και έπεσε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και το βρέφος οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, με τη συνοδεία της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέες 1.567 παραβάσεις για την Τρίτη 28 Απριλίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται, το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο, με τους γονείς του να δίνουν κατάθεση στις αρχές, για το τι ακριβώς συνέβη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στον Πύργο: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.