ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει στη κατάθεση του ο Lamanif-«Ημουν αποφασισμένος να αυτοκτονήσω»!

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, Lamanif. Στην κατάθεση του είπε πως είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει! Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.
Σοκάρει στη κατάθεση του ο Lamanif-«Ημουν αποφασισμένος να αυτοκτονήσω»!

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, Lamanif. Στην κατάθεση του είπε πως είχε πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει! Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Lamanif: Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε ο ράπερ από τη Θεσσαλονική μετά την πρώτη του κατάθεση έπειτα από τον εντοπισμό του στη περιοχή της Περαίας.

Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει ήταν ο 24χρονος ράπερ Lamanif σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε  στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος- κατά κόσμον Λάμπρος Μανιφάβας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να αναφερθεί στην εκβίαση που υπέστη με συγκεκριμένο βίντεο και για το οποίο όπως είχε καταγγείλει στο μήνυμά του αναγκαζόταν να δίνει χρήματα.
Ωστόσο, όπως είπε όλα θα τα καταθέσει το επόμενο διάστημα.  Τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραγγελθεί η εξέταση της ψυχικής υγείας και κατάστασης του 24χρονου και στη συνέχεια να συνταχθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη. Μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.  Όλο το διάστημα της εξαφάνισή του φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλου του. Στην ασφάλεια κατέθεσε και συνεργάτης του 24χρονου, ο οποίος πληροφορήθηκε άμεσα τον εντοπισμό του.

Ο 24χρονος ράπερ βρέθηκε από το τμήμα αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη. Συνοδεία αστυνομικών ο ράπερ πήγε για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύων νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μετά την ολοκλήρωσή τους οδηγήθηκε στη Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και έδωσε κατάθεση το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου σχετικά με την εξαφάνισή του. Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής.

Έρχεται η μητέρα του στη Θεσσαλονίκη από τη Γερμανία

To Σάββατο φτάνει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία, ενώ λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε εκεί και τι ακριβώς συνέβη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Ο 24χρονος ράπερ είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας συγνώμη από τους δικούς του ανθρώπους του για ό,τι γίνει, ενώ τόνισε πως έχει πέσει θύμα εκβιασμού. Το βίντεο πάντως κατέβηκε έπειτα από λίγες ώρες.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης: Lamanif: Συγκλονίζει ο πατέρας του ράπερ 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκάρει στη κατάθεση του ο Lamanif-«Ημουν αποφασισμένος να αυτοκτονήσω»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.