ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστική δήλωση από τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο: «Θα τσιπάρουμε πρώτα τα ζώα και μετά τους ανθρώπους»!

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, πως μετά το τσιπάρισμα των ζώων συντροφιάς, υπάρχει σχέδιο να τσιπαριστούν και οι πολίτες!
Σοκαριστική δήλωση από τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο: «Θα τσιπάρουμε πρώτα τα ζώα και μετά τους ανθρώπους»!

Δήλωση σοκ από τον Θεώδορο Λιβάνιο: Κάποιοι χαρακτήριζαν ως υπερβολές, γραφικότητες και συνωμοσιολογίες, τα σημεία των καιρών για τα οποία προειδοποιούσαν φωτισμένοι γέροντες της Ορθοδοξίας εδώ και δεκαετίες. Και φτάσαμε σήμερα να τα βλέπουμε να ξετυλίγονται μπροστά μας και μάλιστα να ανακοινώνονται από το βήμα της Βουλής!

Τι ακριβώς είπε προχθές κατά την ομιλία του ο Θεόδωρος Λιβάνιος, υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης;

Αναφερόμενος στο τσιπάρισμα των ζώων και την αφαίρεση άδειας κυνηγιού για όσους έχουν ατσιπάριστο σκυλί, είπε πως το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα προχωρήσει ένα πρόγραμμα επιδότησης για μικροτσίπ στα κατοικίδια, συμπληρώνοντας κατά λέξη πως «αυτό θα γίνει πρώτα για τα ζώα συντροφιάς, και μετά θα γίνει για τους ανθρώπους»!

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός είπε στην ομιλία του στη Βουλή:

«Δύο λόγια για τους κυνηγούς. Λέει ότι η αφαίρεση άδειας θήρας είναι έμμεση ρατσιστική συμπεριφορά. Πότε συμβαίνει αυτό; Αν έχουν ατσιπάριστο το ζώο. Για μένα είναι αδιανόητο κυνηγοί να έχουν ατσιπάριστο το ζώο. Είναι αδιανόητο να βρίσκουμε εγκαταλελειμμένα σκυλιά στα βουνά επειδή δεν τους κάνουν το κυνήγι.

Είναι πολύ απλό. Επιδοτούμε εκτός από την στείρωση και σε ευπαθείς ομάδες και το ίδιο το τσιπάρισμα. Και το μητρώο είναι μία σημαντική καινοτομία. Ελπίζω μέχρι τέλος Οκτωβρίου να δημοπρατηθεί το έργο και μέσα στο επόμενο εξάμηνο μετά τη σύμβαση να έχει ολοκληρωθεί. Θα το πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ως Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Είναι πλήρως προσβάσιμο. Είναι διαθέσιμο για όλους. Έχει τον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας του σκύλου ή της γάτας, ώστε αν εγώ πάω με το σκύλο μου διακοπές για παράδειγμα στη Νάξο, ο κτηνίατρος εκεί αν χρειαστεί να το εξετάσει να έχει πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό.

Αυτό τώρα θα γίνει πρώτα για τα ζώα συντροφιάς, και μετά θα γίνει για τους ανθρώπους».

Δηλαδή ο κ. Λιβάνιος μας είπε καθαρά και ξάστερα πως μετά τα ζώα συντροφιάς, επόμενος «σταθμός» θα είναι οι πολίτες! Και τι… ωραία και θελκτικά το παρουσίασε, ε; Θα δημιουργηθεί ψηφιακός ιατρικός φάκελος, για να έχουν εύκολη πρόσβαση γιατροί από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου. Τέρμα οι χαρτούρες, τέρμα οι ταλαιπωρίες. Πρακτικό, εξυπηρετικό, έξυπνο, συμφέρει, και δεν συμμαζεύεται…

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να καθίσετε να σας τσιπάρουμε σα να είστε κι εσείς ζώα συντροφιάς. Ή μια συντροφιά από ζώα. Πάρτε το όπως θέλετε. Όπως και να ‘χει, στη «φάρμα» θα καταλήξετε. Πως μαρκάρουμε τα γελάδια και τα αιγοπρόβατα; Έτσι επιθυμεί να κάνει και ο Κυριάκος Πιερρακάκης με τον κ. Λιβάνιο στους Έλληνες πολίτες.

Γίνεται ήδη η πρόβα για το τσιπάρισμα

Άλλωστε ήδη δεν προβάρεται αυτό το σύστημα με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και… φρονημάτων; Ένας μίνι ιατρικός «φάκελος» δεν είναι και αυτός; Ένας κωδικός αποδεικνύει αν έχεις λάβει ένα σκεύασμα. Αύριο μπορεί να επεκταθεί σε κωδικό που θα σκανάρονται όλα τα εμβόλια που έχεις κάνει για κάθε νόσημα. Και έπειτα, όπως μας διαβεβαιώνει ο κ. Λιβάνιος, σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν μικροτσίπ για τον πλήρη ιατρικό φάκελο κάθε ανθρώπου, εμφυτευμένο μέσα στο χέρι. Χάραγμα με τα όλα του δηλαδή.

Και έτσι θα δημιουργηθεί μια κοινωνία με «υπεύθυνους» και «ακίνδυνους» υγειονομικά πολίτες (όπως ήδη γίνεται σήμερα με τα σκευάσματα για τον κορονοϊό), και με «αρνητές» και «επικίνδυνους» που θα αρνούνται να τσιπαριστούν και άρα θα θεωρηθούν από το κράτος ως απειλή για τη δημόσια υγεία και θα απομονωθούν. Θα γίνουν τα μιάσματα της κοινωνίας. Οι αποδιοπομπαίοι τράγοι. Τα βαρίδια.

Πως τους είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσους ασκούν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματος τους και δεν εμβολιάζονται; Τζαμπατζήδες ε;

Η «μεγάλη ευκαιρία»

Ο υγειονομικός διαχωρισμός λοιπόν, θα πάρει κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις, ακριβώς όπως συμβαίνει και σήμερα, στη «μεγάλη ευκαιρία» της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα αν δεν καταλαβαίνεις πως η πανδημία έχει προ πολλού ξεφύγει από τα όρια της υγείας και έχει μπει για τα καλά στα χωράφια του ελέγχου των μαζών. Και πόσο μάλλον όταν πρόκειται να επεκταθεί αυτός ο έλεγχος, μέσω των μικροτσίπ που θα βρίσκονται κάτω από το δέρμα.

Δεν είναι πλέον μια φευγαλέα είδηση που θα πιάσει το μάτι σου σε ένα site. Δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Είναι εδώ. Είναι πραγματικότητα. Τα λένε από το βήμα της Βουλής. Πρώτα τα ζώα, μετά εσείς.

Και τι «ωραία» έρχεται να κουμπώσει όλο αυτό που μας αποκάλυψε ο κ. Λιβάνιος, με τη πρόθεση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη, να καθιερώσει έναν ενιαίο αριθμό για όλους τους Έλληνες, που θα αντικαταστήσει το ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ και τον αριθμό ταυτότητας. Ένας αριθμός που προφανώς σε τελικό στάδιο, θα ενοποιηθεί με το τσιπάκι – φάκελο υγείας και θα έχουμε να κάνουμε με υπερ – μητρώο που περιλαμβάνει τα πάντα.

Ο κόσμος εξοικειώνεται με τον τεχνοφασισμό

Η φρικτή πραγματικότητα που περιγράφεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, φανερώνεται μπροστά μας μέρα με τη μέρα από πολιτικούς που «τρέχουν» να προλάβουν την ολοκλήρωση του οικοδομήματος του τεχνοφασισμού. Μέσα σε δυο χρόνια κατάφεραν να κάνουν όσα δεν θα κατάφερναν σε είκοσι.

Ήδη μεγάλο μέρος της κοινωνίας άρχισε να συνηθίζει αυτή τη παρά φύσιν κοινωνικοπολιτική κατάσταση. Τους γίνονται οικεία τα πιστοποιητικά, το σκανάρισμα, τα «προνόμια» των ΚΥΑ που παραβιάζουν το Σύνταγμα, η οικονομική εξόντωση όσων αρνούνται την υποχρεωτικότητα. Ακόμα και οι δήθεν δικαιωματιστές και ανθρωπιστές, δεν βγάζουν κιχ για τους πολίτες που πετιούνται στον δρόμο με αποφάσεις κυβέρνησης και «ειδικών».

Η απρόσωπη κοινωνία των ανθρώπων – αριθμών που θα μαρκάρονται σαν εμπορεύματα της παγκοσμιοποιημένης νέας εποχής, παίρνει υπόσταση σιγά σιγά. Και όλοι ξέρουμε πως μετά το μαρκάρισμα και τον ασφυκτικό περιορισμό, κάποια στιγμή ακολουθεί και η «σφαγή»…

Δείτε το βίντεο με το επίμαχο απόσπασμα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκαριστική δήλωση από τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο: «Θα τσιπάρουμε πρώτα τα ζώα και μετά τους ανθρώπους»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.