ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες!

Σοκαριστική είδηση, με έναν νεκρό και δυο τραυματίες σε δυστύχημα στον ΗΣΑΠ!
Σοκαριστικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες!

Με μία σοκαριστική είδηση ξεκινάει η μέρα, αφού ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που σημειώθηκε στον ΗΣΑΠ.

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί της Τρίτης, μεταξύ των σταθμών «Άγιος Νικόλας» και «Αττική», είχε τη σύγκρουση ενός μηχανήματος λείανσης με έναν συρμό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο οδηγός του μηχανήματος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, με τα φρένα να μη λειτουργούν.

Έτσι, ξεκίνησε μία ξέφρενη πορεία, με αποτέλεσμα οι πέντε άνθρωποι που βρισκόντουσαν μέσα, έπρεπε να ανοίξουν τις πόρτες και να πηδήξουν για να σωθούν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών εξ αυτών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματά.

Δυστυχώς τα πολύ άσχημα νέα ήρθαν από εκεί, αφού ένα εξ αυτών δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο εκπρόσωπος εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, Σπύρος Ρεβύθης, μίλησε για το περιστατικό, τονίζοντας ότι έσπασαν τα φρένα και το μηχάνημα έφτασε ακόμα και τα 50 χλμ την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ πραγματοποιούνται στο Πειραιάς – Ομόνοια, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι έρευνες και να δουν οι ειδικοί, αν υπάρχουν ζημιές στις ράγες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκαριστικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.