ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο του επιχειρηματία Χήτου (pics)

Ήταν  θέλημα Θεού. Και η απόδειξε πως μερικά εκατοστά είναι πολύτιμα. Χάρη σε αυτά, ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος δεν θα μπορούσε να περιγράψει πως κατάφερε να ζήσει ενός τρομακτικού τροχαίου ατυχήματος.
Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο του επιχειρηματία Χήτου (pics)

Ήταν  θέλημα Θεού. Και η απόδειξη πως μερικά εκατοστά είναι πολύτιμα. Χάρη σε αυτά, ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος δεν θα μπορούσε να περιγράψει πως κατάφερε να ζήσει ενός τρομακτικού τροχαίου ατυχήματος.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τα εμφιαλωμένα νερά «ΖΑΓΟΡΙ» είδε τον πίσω αριστερό τροχό του να καταστρέφεται, ενώ έτρεχε (σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία) με 150-160 χιλιόμετρα την ώρα στην Ιονία Οδό!

Η απώλεια του ελέγχου ήταν η φυσιολογική εξέλιξη, με το όχημα να πέφτει σε γκρεμό 20 μέτρων!

Το αυτοκίνητο τους έσωσε. Παρά τις τούμπες. Και μία ακόμη λεπτομέρεια.

Η οποία μοιάζει με θέλημα Θεού. Μία παρέμβαση την ώρα που το όχημα κυλούσε στον γκρεμό. Βλέπετε, το όχημα έφτασε σε ένα προστατευτικό πλέγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καρκινική γραφή: Η πιο ξεχωριστή Κυριακή του 21ου αιώνα

Από τη φόρα που είχε το διέλυσε. Και μία από τις τσιμεντοκολώνες διαπέρασε το αμάξωμα (!) και καρφώθηκε τρία εκατοστά από το σημείο που ο Βασίλης Χήτος είχε τα πόδια του!

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγός του,  την οποία απεγκλώβισε ο ίδιος ο επιχειρηματίας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναχωρήσει για το Άγιον Όρος. Η δική του ευχαριστία για τη Θεϊκή παρέμβαση.

Και φυσικά, όπως δήλωσε, πρόκειται να αγοράσει το ίδιο αυτοκίνητο, στο ίδιο ακριβώς χρώμα.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η ελληνική βιομηχανία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, διακρίνεται τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων την Ελλάδα, με βάση τις επιδόσεις της.

Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους, ενώ επίσης συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το όχημα διαλύθηκε ολοσχερώς. Μα τόσο ο Βασίλης Χήτος και η σύζυγός του δεν έπαθαν το παραμικρό.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο του επιχειρηματία Χήτου (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.