ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά: Να διαλευκανθεί άμεσα η «πολύ σκοτεινή αυτή υπόθεση» ανέφερε τότε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Θέση για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια είχε πάρει τότε και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκείνης της περιόδου, η Ν.Δ..
Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά: Να διαλευκανθεί άμεσα η «πολύ σκοτεινή αυτή υπόθεση» ανέφερε τότε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.

Θέση για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια είχε πάρει τότε και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκείνης της περιόδου, η Νέα Δημοκρατία.

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια προκαλεί αισθήματα αποτροπιασμού στην κοινή γνώμη και συγκλονίζει τη δημοσιογραφική οικογένεια, της οποίας το θύμα υπήρξε διακεκριμένο μέλος» δήλωσε μετά την δολοφονία ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Η ελληνική κοινωνία περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν άμεσα την πολύ σκοτεινή αυτή υπόθεση και να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ταχύτερο δυνατόν τους δολοφόνους», υπογράμμισε στη δήλωσή του την 19η Ιουλίου του 2010 ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά… «Φωνα-ζει ακόμα»!

Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά: «Οι δολοφόνοι πρέπει να βρεθούν» ανέφερε τότε σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ

Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά: «Η εξιχνίαση των αιτιών της δολοφονίας αποτελεί καθήκον των διωκτικών αρχών» ανέφερε ο ΣΥΝ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σωκράτης Γκιόλιας 11 χρόνια μετά: Να διαλευκανθεί άμεσα η «πολύ σκοτεινή αυτή υπόθεση» ανέφερε τότε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.