ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωρεία τραγικών συμπτώσεων στους εμπλεκόμενους του θανατηφόρου τροχαίου στον Κηφισό (vid)

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με την νταλίκα στον Κηφισό, το πρωί της Τετάρτης 9/05 και οι τραγικές συμπτώσεις. Το ανατριχιαστικό τροχαίο έφερε στην επιφάνεια τραγικές συμπτώσεις από τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του μετά την τρελή πορεία της νταλίκας, είχε πριν δέκα χρόνια χάσει την 16χρονη κόρη του σε...
Σωρεία τραγικών συμπτώσεων στους εμπλεκόμενους του θανατηφόρου τροχαίου στον Κηφισό (vid)

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με την νταλίκα στον Κηφισό, το πρωί της Τετάρτης 9/05 και οι τραγικές συμπτώσεις.

Το ανατριχιαστικό τροχαίο έφερε στην επιφάνεια τραγικές συμπτώσεις από τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του μετά την τρελή πορεία της νταλίκας, είχε πριν δέκα χρόνια χάσει την 16χρονη κόρη του σε τροχαίο δυστύχημα, από το οποίο ο ίδιος είχε σωθεί από θαυμά.

Όσο για τον οδηγό της νταλίκας, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ANT1, έχει χάσει το γιο και τον αδελφό του σε τροχαία δυστυχήματα.

Εν τω μεταξύ, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 36χρονη κόρη του θύματος, που νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι,  στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση της χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους γιατρούς.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της που βρίσκεται στο πλευρό της, ο άτυχος σύζυγος την μετέφερε κάθε πρωί στο φούρνο που εργάζεται.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σωρεία τραγικών συμπτώσεων στους εμπλεκόμενους του θανατηφόρου τροχαίου στον Κηφισό (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.