ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωτηρακόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα στη σύζυγο του (pic)

Μία πολύ μεγάλη απώλεια είχε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, που «έχασε» την αγαπημένη του σύζυγο μετά από… μάχη που έδινε για χρόνια.
Σωτηρακόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα στη σύζυγο του (pic)

Μία πολύ μεγάλη απώλεια είχε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, που «έχασε» την αγαπημένη του σύζυγο μετά από… μάχη που έδινε για χρόνια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, θέλησε να την αποχαιρετήσει με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του Instagram.

Αναλυτικά το ποστάρισμα που έκανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος:

«Επέλεξε να δώσει τη μάχη της όρθια και έπεσε όπως ταίριαζε στον επίμονο χαρακτήρα της… κατάφερε στο παρελθόν να δραπετεύσει δυο φορές από του χάρου τα δόντια αλλά τούτη της φύλαξε καρτέρι… μου χάρισε τον Ρομπερτ και την Χριστίνα που ήταν για εκείνη όλη η ζωή της…

Τα μάτια τους και τα πρόσωπα τους μου υπενθυμίζουν πως κάποια μέρα, κάποτε, δυο άγνωστοι συναντήθηκαν, αγαπήθηκαν, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους in sickness and in health… γέλασαν, έκλαψαν μάλωσαν, προσπάθησαν πολύ και δημιούργησαν μαζί… και έφεραν στον κόσμο δυο ζωές … πρόλαβε να τα δει να σπουδάζουν, να δουλεύουν… να γίνονται σωστοί άνθρωποι πάνω σε αρχές που έδωσε η ίδια, γιατί οι μητέρες είναι οι τεχνικοί διευθυντές μέσα σε κάθε σπίτι και εκείνες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα των παιδιών…

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης, το εκτιμάμε όλοι μας από τα βάθη της καρδιάς… και κάτι συμπληρωματικό γιατί είναι άδικο να υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια ιατρικής παράλειψης, οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδωσαν τεράστια μάχη αλλά τα μικρόβια παραμονεύουν παντού και αν βρουν ευάλωτο οργανισμό επιτίθενται… τους ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια και την φροντίδα που είχε έως το τέλος … R.I.P.Angela… we laughed, we cried, we fell in love, we got hurt, we got sad, we got happy, but more importantly, we lived our lives».

https://www.instagram.com/p/Bvljn8WgJGi/?utm_source=ig_embed

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σωτηρακόπουλος: Το συγκινητικό μήνυμα στη σύζυγο του (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.