ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωτήρης Τσιόδρας: Δεν νοσηλεύεται στο «Σωτηρία»! Fake news τα περί… εξαφάνισης λόγω ασθενείας

Σωτήρης Τσιόδρας: Φούντωσαν οι φήμες μετά την «εξαφάνιση» του από τις ενημερώσεις. Fake news όσα ακούγονται…
Σωτήρης Τσιόδρας: Δεν νοσηλεύεται στο «Σωτηρία»! Fake news τα περί… εξαφάνισης λόγω ασθενείας

Σωτήρης Τσιόδρας: Φούντωσαν οι φήμες μετά την «εξαφάνιση» του από τις ενημερώσεις. Fake news όσα ακούγονται…

Οργιάζουν οι φήμες και δεν είναι η πρώτη φορά. Στα social media κυκλοφορούν απίθανα πράγματα. Μέχρι το ότι έχει επιπλοκές μετά το εμβόλιο ο Σωτήρης Τσιόδρας διαβάσαμε. Ψυχραιμία και ηρεμία. Fake news, δεν νοσηλεύεται στο «Σωτηρία». Ένας συνάνθρωπός μας με το ίδιο επώνυμο βρίσκεται εκεί.

Χαίρει άκρας υγείας ο καθηγητής λοιμωξιολογίας. Ο Σωτήρης Τσιόδρας να πούμε επίσης πως δεν είναι η πρώτη φορά που «αποτραβιέται» για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας. Είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο και λίγο μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας. Συμβαίνει και τώρα.

Μέσα φίλα προσκείμενα στην αντιπολίτευση υποστηρίζουν για διαφωνία του με κάποιες κυβερνητικές πρακτικές. Χλωμό. Τα ακούγαμε και στα πρώτα σενάρια. Γενικώς καλύτερα να μένουμε μακριά από κάθε είδους fake news. Είτε αυτά προέρχονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε προέρχονται από μέσα που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς.

Η Κυβέρνηση με τα απανωτά lockdown προστατεύει απλώς «το πρόσωπο της πανδημίας» προκειμένου να έχει πάντα στη φαρέτρα της το σενάριο του «καλού και κακού αστυνομικού». Από αυτό, μέχρι τα σενάρια για διαφωνία, «εξαφάνιση» και νοσηλείας λόγω επιπλοκών από το εμβόλιο για τον κορονοϊο, υπάρχει απόσταση. Μεγάλη. Γι’ αυτό προσοχή…,

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Η τελευταία φορά που ο Σωτήρης Τσιόδρας μίλησε στις κάμερες ήταν μετά τον εμβολιασμό του…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σωτήρης Τσιόδρας: Δεν νοσηλεύεται στο «Σωτηρία»! Fake news τα περί… εξαφάνισης λόγω ασθενείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
kpetropoulos

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.