ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωτήρης Τσιόδρας: Δημοφιλέστερος Ελληνας με ποσοστά Κιμ Γιονγκ Ουν

Σωτήρης Τσιόδρας: Δημοσκόπηση της Marc ανεβάζει στα ύψη την δημοφιλία του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με την έρευνα, το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη για τον Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ για τον Νίκο Χαρδαλιά το αντίστοιχο ποσοστό ήταν στο 84,3%. Το 66,7% των ερωτηθέντων είπε πως...
Σωτήρης Τσιόδρας: Δημοφιλέστερος Ελληνας με ποσοστά Κιμ Γιονγκ Ουν

Σωτήρης Τσιόδρας: Δημοσκόπηση της Marc ανεβάζει στα ύψη την δημοφιλία του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησαν πως έχουν θετική ή μάλλον θετική άποψη για τον Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ για τον Νίκο Χαρδαλιά το αντίστοιχο ποσοστό ήταν στο 84,3%.

Το 66,7% των ερωτηθέντων είπε πως παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας ενώ υπάρχει και ένα ποσοστό 6,2% δεν την παρακολουθεί ποτέ.

Διαβάστε επίσης: 

Viral: Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε λαμπάδα (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σωτήρης Τσιόδρας: Δημοφιλέστερος Ελληνας με ποσοστά Κιμ Γιονγκ Ουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.