ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωτήρης Τσιόδρας: Πώς τον θυμούνται οι συμμαθητές του (vid)

Σωτήρης Τσιόδρας: Η ζωή, η επαγγελματική πορεία και το παρελθόν του βρίσκονται στο προσκήνιο, επομένως δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός ενδιαφέροντος και τα παιδικά του χρόνια. Φοίτησε στο 110ο Δημοτικό Σχολείο στη Φωκίωνος Νέγρη, αμέσως μόλις γύρισε από την Αυστραλία σε ηλικία έξι ετών. Οι συμμαθητές του λένε ότι ήταν ώριμος και μετρημένος από...
Σωτήρης Τσιόδρας: Πώς τον θυμούνται οι συμμαθητές του (vid)

Σωτήρης Τσιόδρας: Η ζωή, η επαγγελματική πορεία και το παρελθόν του βρίσκονται στο προσκήνιο, επομένως δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός ενδιαφέροντος και τα παιδικά του χρόνια.

Φοίτησε στο 110ο Δημοτικό Σχολείο στη Φωκίωνος Νέγρη, αμέσως μόλις γύρισε από την Αυστραλία σε ηλικία έξι ετών.

Οι συμμαθητές του λένε ότι ήταν ώριμος και μετρημένος από παιδί.

Σωτήρης Τσιόδρας: Οι συμμαθητές του μιλούν στο Star

«Θυμάμαι ότι στην 5η Δημοτικού είχε βρει το θάρρος -που ήθελε θάρρος εκείνη την εποχή- και μου είχε ζητήσει να τα φτιάξουμε. Είχα μείνει εμβρόντητη, δεν υπήρχε κανείς που να μην κάνει παρέα με τον Σωτήρη. Βγαίναμε και παίζαμε όλοι μαζί μπουγέλα.

Θυμάμαι την απορία των δασκάλων που δεν καταλάβαιναν πώς γίνεται τώρα αυτό, δηλαδή ένα παιδί που δεν ακούγεται ποτέ, να ξέρει τόσο καλά το μάθημα», λέει η Ευγενία Χριστιανούδη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σωτήρης Τσιόδρας: Πώς τον θυμούνται οι συμμαθητές του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.