ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σούπερ Μάρκετ-Καταστήματα: Η απαγόρευση κυκλοφορίας φέρνει ανατροπές

Ανατροπές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων αναμένεται να φέρει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα.
Σούπερ Μάρκετ-Καταστήματα: Η απαγόρευση κυκλοφορίας φέρνει ανατροπές

Ανατροπές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων αναμένεται να φέρει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Εφόσον σενάριο για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα υλοποιηθεί, τότε θα προκληθούν «ντόμινο» αλλαγών στο ωράριο λειτουργίας σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα.

Μέχρι και σήμερα τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν έως στις 20:00 είτε με την μέθοδο click away είτε με την μέθοδο click inside.

Εάν προκριθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το Σαββατοκύριακο τότε σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα κλείνουν από τις 17:00 έτσι ώστε καταναλωτές και εργαζόμενοι να έχουν χρόνο να επιστρέψουν στο σπίτι τους μέχρι την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Γώγος: Έξυπνη λύση η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00

Εξάλλου, ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος χαρακτήρισε ως «έξυπνη λύση» την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00
Στο ενδεχόμενο να ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα στις «κόκκινες» περιοχές, όπως η Αττική και η Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο Χαράλαμπος Γώγος, αναφορικά με τα νέα μέτρα που είναι στο τραπέζι για την ανάσχεση της διασποράς του κορονοϊού. Ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι είναι «έξυπνη λύση η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00».

Ο κ. Γώγος τόνισε πως αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι η δυναμική της επιδημίας σε ορισμένες περιοχές. «Το θέμα είναι ότι σε μερικές κόκκινες περιοχές μπορεί επιδημιολογικά τα πράγματα να είναι λίγο χειρότερα», σημείωσε ο καθηγητής, διευκρινίζοντας ότι υπάρχει δυναμική αύξησης. «Εάν έχουμε σε κάποια περιοχή, πχ. στην Αχαϊα ή το κέντρο της Αθήνας διπλασιασμό κρουσμάτων σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, τότε εκεί πιθανώς να χρειαστεί να πάρουμε επιπλέον μέτρα, τα οποία θα φροντίσουν να ανακόψουν αυτή τη δυναμική. Δηλαδή, να παραμείνουμε στο “κόκκινο”, αλλά να μην υπάρχει αυτή η αυξητική τάση που υπάρχει», ανέφερε.

Πηγή dikaiologitika.gr

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σούπερ Μάρκετ-Καταστήματα: Η απαγόρευση κυκλοφορίας φέρνει ανατροπές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.