ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σούπερ Μάρκετ, καταστήματα, κομμωτήρια: Τι ώρες είναι ανοιχτά σήμερα

Ανοιχτά θα είναι και σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου, σούπερ μάρκετ, καταστήματα και κομμωτήρια. Δείτε τις ώρες λειτουργίας τους.
Σούπερ Μάρκετ, καταστήματα, κομμωτήρια: Τι ώρες είναι ανοιχτά σήμερα

Ανοιχτά θα είναι και σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου, σούπερ μάρκετ, καταστήματα και κομμωτήρια. Δείτε τις ώρες λειτουργίας τους.

Σούπερ Μάρκετ: Κυριακή 9 Μαΐου σήμερα με την αγορά να παραμένει ανοιχτή καθώς τόσο τα καταστήματα του λιανεμπορίου, όσο και τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια θα είναι διαθέσιμα προς εξυπηρέτηση των πολιτών από τις 11:00 έως τις 18:00.

Σημειώνεται πως στα καταστήματα υπάρχουν προσφορές, καθώς οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 Μαΐου και θα λήξουν το Σάββατο 15 Μαΐου.

Επομένως είναι η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων με ανοιχτά τα καταστήματα και οι καταστηματάρχες έχουν μεγάλες προσδοκίες για τη συγκεκριμένη ημέρα. Μάλιστα, τα καταστήματα διαφημίζουν μεγάλες εκπτώσεις που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 70%.

Πέρα από το λιανεμπόριο και τα σούπερ μάρκετ δικαίωμα λειτουργίας την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 έχουν επίσης τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ)

Από χθες, Σάββατο, μειώθηκε το ποσοστό εμβαδού ανά πελάτη που αντιστοιχεί σε καταστήματα άνω των 500 τ.μ., σε 50 τ.μ. ανά άτομο, στα πλαίσια των μέτρων ανάσχεσης του κορονοϊού.

Πώς πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ

Οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποστείλουν SMS στο 13033 με κωδικό 2.

Καταστήματα

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με το κατάστημα που επιθυμούν να επισκεφτούν και να αποστείλουν SMS στο 13032 με τα στοιχεία τους και έχουν στη διάθεση τους συνολικά 3 ώρες.

Κομμωτήρια

Η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άδωνις: Τα γυμναστήρια θα ανοίξουν πρώτα για τους εμβολιασμένους

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ