ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σούπερ Μάρκετ-Μεγάλη Παρασκευή: Πότε θα είναι ανοιχτά

Από τη 1.00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η λειτουργία των σούπερ μάρκετ και των υπόλοιπων καταστημάτων, ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής. Μετά τη 1.00 το μεσημέρι θα ανοίξουν τα καταστήματα όλης της χώρας, όπως ακριβώς είθισται κάθε χρόνο ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, τα...
Σούπερ Μάρκετ-Μεγάλη Παρασκευή: Πότε θα είναι ανοιχτά

Από τη 1.00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η λειτουργία των σούπερ μάρκετ και των υπόλοιπων καταστημάτων, ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.

Μετά τη 1.00 το μεσημέρι θα ανοίξουν τα καταστήματα όλης της χώρας, όπως ακριβώς είθισται κάθε χρόνο ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν από τις 13.00 έως τις 19.00.

Αντίθετα, τα υπόλοιπα καταστήματα, των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί λόγω του κορονοϊού, θα ανοίξουν στις 13.00 και θα κλείσουν στις 21.00.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ το Μεγάλο Σάββατο

Το Μεγάλο Σάββατο, τόσο τα σούπερ μάρκετ όσο και τα «ανοικτά» καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 7.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ.

Το συγκεκριμένο ωράριο είναι υποχρεωτικό και τυχόν παραβίαση της σχετικής απόφασης θα επισύρει «βαριά» πρόστιμα, έως και 100.000 ευρώ.

Τι ισχύει για τις αργίες της Κυριακής και της Δευτέρας

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, τέλος, ανοικτά θα παραμείνουν μόνο τα ζαχαροπλαστεία και οι φούρνοι, ενώ τα σούπερ μάρκετ και τα υπόλοιπα καταστήματα θα είναι «κλειστά».

ΑΒ Βασιλόπουλος
Μεγάλη Παρασκευή: Τα καταστήματα των σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 το μεσημέρι ως τις 19:00 το απόγευμα.

Μεγάλο Σάββατο: Ανοιχτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ θα μείνουν τα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος»

Lidl
Μεγάλη Παρασκευή: Ανοιχτά από τις 13:00 το μεσημέρι ως τις 19:00 το απόγευμα και τα Lidl.

Μεγάλο Σάββατο: Τα Lidl θα λειτουργούν από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ

OK Market
Μεγάλη Παρασκευή: Τα OK Market θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 το μεσημέρι ως τις 19:00 το απόγευμα

Μεγάλο Σάββατο: Ανοιχτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ θα είναι τα ΟΚ Market

My Market
Μεγάλη Παρασκευή: Ανοιχτά θα είναι και τα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «My Market», από τις 13:00 το μεσημέρι ως τις 19:00 το απόγευμα

Μεγάλο Σάββατο: Τα My Market θα είναι ανοιχτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ

Μασούτης
Μεγάλη Παρασκευή: Τα καταστήματα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας «Μασούτης» θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 το μεσημέρι ως τις 19:00 το απόγευμα

Μεγάλο Σάββατο: Ανοιχτά από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ τα καταστήματα των σούπερ μάρκετ «Μασούτης»

Σκλαβενίτης
Μεγάλη Παρασκευή: Τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας «Σκλαβενίτης» θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 το μεσημέρι ως τις 19:00 το απόγευμα.

Μεγάλο Σάββατο: Ανοιχτά θα είναι και τα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» από τις 07:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σούπερ Μάρκετ-Μεγάλη Παρασκευή: Πότε θα είναι ανοιχτά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.