ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σούπερ Μάρκετ: Τι ισχύει ενόψει 25ης Μαρτίου

Τα σούπερ μάρκετ θα είναι σήμερα ανοιχτά, ενώ αντίθετα αύριο θα παραμείνουν κλειστά ενόψει της 25ης Μαρτίου.
Σούπερ Μάρκετ: Τι ισχύει ενόψει 25ης Μαρτίου

Σούπερ Μάρκετ: Τα σούπερ μάρκετ θα είναι σήμερα ανοιχτά, ενώ αντίθετα αύριο θα παραμείνουν κλειστά ενόψει της 25ης Μαρτίου.

Σούπερ Μάρκετ: Τα σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά αύριο, λόγω της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, όμως σήμερα θα λειτουργήσουν με νέο ωράριο. Aυτό θα είναι λίγο μειωμένο για τους καταναλωτές που θέλουν να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους, ενόψει των ημερών. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να σπεύσουν έγκαιρα για να πάρουν τα απαραίτητα αγαθά που χρειάζονται.

Πιο συγκεκριμένα ανοιχτά θα είναι σήμερα τα σούπερ μάρκετ, κλειστά όμως αύριο 25η Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα.

Για μετακίνηση σε αυτά πρέπει να στείλετε SMS 2 στο 13033 και επιτρέπεται η μετακίνηση εντός του Δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σπίτι.

Τα σούπερ μάρκετ κλείνουν στις 20:30.

Κομμωτήρια & κέντρα περιποίησης

Για τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις στέλνοντας τον κωδικό 6 στο 13033 ή έχοντας συμπληρώσει τη βεβαίωση τύπου Β. Δεν ισχύει ο περιορισμός μετακίνησης μόνο εντός δήμου ή ως 2 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας.

Αρχαιολογικοί Χώροι

Τους υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους μπορούν οι πολίτες να τους επισκέπτονται έως 3 άτομα (εξαιρούνται οι οικογένειες).

Η συγκεκριμένη μετακίνηση θα γίνεται με τον κωδικό 6 στο 13033 και χωρίς χρήση αυτοκινήτου.

Ανοιχτοί αρχαιολογικοί χώροι:

Ακρόπολη,
Αρχαία Αγορά,
Ολυμπίειο,
Κεραμεικός,
Βιβλιοθήκη του Αδριανού,
Ναός του Ποσειδώνα,
Αρχαία Ελευσίνα,
Ολυμπία,
Μεσσήνη,
Αιγές,
Πέλλα,
Ελεύθερνα,
Αμφίπολη,
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης,
Ασκληπιείο Επιδαύρου,
Άβδηρα,
Νικόπολη
Αρχαία Νεμέα

Η σωματική άσκηση επιτρέπεται και εκτός δήμου και πέρα των 2 χιλιομέτρων μόνο με τα πόδια ή με το ποδήλατο. Εξακολουθεί να απαγορεύεται η μετακίνηση από δήμο σε δήμο με το αυτοκίνητο. H μετακίνηση θα γίνεται με αποστολή του κωδικού 6 στο 13033.

Φερέιρα: «Όταν πετύχαμε την Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ ήταν συλλογικά καλύτερος»

Γεννήθηκα 25η Μαρτίου: 223 δράσεις σε όλο τον κόσμο για την επέτειο 200 ετών από την επανάσταση

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σούπερ Μάρκετ: Τι ισχύει ενόψει 25ης Μαρτίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.