ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρή καταγγελία για την φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Καισαριανή

«Συναγερμός» σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/7) στην Καισαριανή και συγκεκριμένα σε κτίριο όταν ξέσπασε πυρκαγιά.
Σοβαρή καταγγελία για την φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Καισαριανή

«Συναγερμός» σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/7) στην Καισαριανή και συγκεκριμένα σε κτίριο όταν ξέσπασε πυρκαγιά.

Πιο συγκεκριμένα η φωτιά σημειώθηκε σε μια ισόγεια μονοκατοικία  στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και Σμύρνης στην Καισαριανή, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής δεν εντοπίστηκε άνθρωπος εντός του κτηρίου.

Όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική επιτόπου βρέθηκαν 6 οχήματα με 14 πυροσβέστες και η πυρκαγιά κατασβέστηκε.

Πάντως εντύπωση προκαλεί η καταγγελία ενός κατοίκου μέσω ανάρτησής του Μιχάλη Πασπάτη συγκεκριμένα ο οποίος σε ανάρτησή του εξήγηση οτι κατά το παρελθόν είχε ενημερώσει τις αρχές για τον κίνδυνο πυρκαγιάς στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο σπίτι. Χωρίς πάντως να υπάρξει μέριμνα όπως ο ίδιος εξηγεί.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του

«Ευτυχώς σώθηκε μια ανθρώπινη ζωή ο γιος μου ο Αλέξης που τυχαίνει να είναι και πυροσβέστης και η περιουσία που την έφτιαξα με 50 χρονών σκληρής δουλειάς να στεγάσω την πολύτεκνη οικογένεια μου (5 παιδιά) καταγγέλλω μέσω του διαδικτύου τον Δήμο Καισαριανής που με την ανοχή του παρά τις καταγγελίες γραπτές προφορικές τηλεφωνικές με τους αρμόδιους του Δήμου για τον κίνδυνο υγείας των περίοικων του παιδικού σταθμού που βρίσκεται από πίσω που πηγαίνει και το τρίτο εγγονάκι μου παρανόμως έμενε άστεγη χρήστης ουσιών και ενώ στο παρελθόν πάλι έβαλε φωτιά με αναμμένο κερί αλλά για καλή τύχη πάλι ήταν ο γιος μου την έσβησε πριν εκτονωθεί και πάλι σαν μικρός Θεός κατάφερε να αποσωβησει τα χειρότερα με την υπερανθρωπη προσπάθεια των ηρώων συναδέλφων του που ευχαριστώ και συνχαιρω για την έγκαιρη κατασβεση πριν απλωθεί στο σπίτι μου (προκάλεσε μόνο ζημιές στον ηλιακό θερμοσίφωνα και δισοσμια στο σπίτι μου και στην γύρω περιοχή που ελπίζω να μεριμνήσει ο Δήμος τον καθαρισμό των αποκαιδιων την στέγαση της άστεγης και του συμπαθούς κυρίως τετραποδου που δεν φταίνε σε τίποτα ούτε ζητώ τίποτα από ένα άτομο που η κοινωνία δεν κατάφερε να το βάλει στο σωστό δρόμο) σας ευχαριστώ που με ακούσατε αισθάνομαι τυχερός περισσότερο την ανθρώπινη ζωή του γιου μου (εγω έλειπα διακοπές στην όμορφη Σύρο όπως γνωρίζατε από τις αναρτήσεις μου).

Διαβάστε επίσης:

Διακοπές ρεύματος σε Περιστέρι, Ίλιον, Αιγάλεω και Κυψέλη

Συζυγοκτονία – Λάρισα: Οκτώ σφαίρες σκότωσαν εν ψυχρώ την άτυχη 43χρονη – Ήθελε να πάρει διαζύγιο από τον δράστη

Big Brother: Ετοιμάζεται για πρεμιέρα πιο νωρίς απ’ όλους – Αυτός είναι ο λόγος (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοβαρή καταγγελία για την φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Καισαριανή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.