ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα για τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα – Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

Ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα, είχε ο Βαγγέλης Μπούτας, που υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση. Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής περνάει δύσκολες ώρες. Αργά το βράδυ της Κυριακής 29/4, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λάρισας, για περαιτέρω νοσηλεία, ύστερα από το πολύωρο χειρουργείο που υποβλήθηκε νωριτερα, στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, η κατάσταση των τραυμάτων του άτυχου αγρότη, κρίνεται σοβαρή,...
Σοβαρό εργατικό ατύχημα για τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα – Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

Ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα, είχε ο Βαγγέλης Μπούτας, που υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση.

Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής περνάει δύσκολες ώρες. Αργά το βράδυ της Κυριακής 29/4, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Λάρισας, για περαιτέρω νοσηλεία, ύστερα από το πολύωρο χειρουργείο που υποβλήθηκε νωριτερα, στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net, η κατάσταση των τραυμάτων του άτυχου αγρότη, κρίνεται σοβαρή, ωστόσο, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο Βαγγέλης Μπούτας εκτελούσε εργασίες ψεκασμού στο αμπέλι του. Άγνωστο πως, κατά τη διάρκεια των εργασιών, έχασε τον έγλεχο του τρακτέρ, το οποίο ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να τον τραυματίσει, προκαλώντας του, πολλαπλά κατάγματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοβαρό εργατικό ατύχημα για τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα – Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.