ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Πατρών – Πύργου (pic)

Πολύ σοβαρό ατύχημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Πατρών – Πύργου και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου στον Πύργο. Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβίσει τα δύο άτομα που βρισκόντουσαν στα αυτοκίνητα που είχαν συγκρουστεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνονται όσοι ήταν σε αναστολή τον Μάιο,...
Σοβαρό τροχαίο στην Πατρών – Πύργου (pic)

Πολύ σοβαρό ατύχημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Πατρών – Πύργου και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου στον Πύργο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβίσει τα δύο άτομα που βρισκόντουσαν στα αυτοκίνητα που είχαν συγκρουστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνονται όσοι ήταν σε αναστολή τον Μάιο, πότε όσοι ήταν τον Ιούνιο

Για καλή τους τύχη και τα ασθενοφόρα βρέθηκαν πολύ γρήγορα εκεί, με τους τραυματίες να πηγαίνουν στο νοσοκομείο, για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοβαρό τροχαίο στην Πατρών – Πύργου (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.