ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπάρτη: Ο Τζέραρντ Μπάτλερ φώναξε «This is Sparta!» και αποθεώθηκε! (vids)

Σπάρτη: Συγκλονιστικός ο Τζέραρντ Μπάτλερ, αψήφισε τον πανικό που επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη λόγω κορονοϊού και βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Σπάρτης προκειμένου να τρέξει στη Λαμπαδηδρομία. Βεβαίως ήρθε και με αφορμή τον εορτασμό των 2.500 χρόνων από τη περιβόητη Μάχη των Θερμοπυλών Ο γνωστός ηθοποιός, που είχε καθηλώσει το παγκόσμιο...
Σπάρτη: Ο Τζέραρντ Μπάτλερ φώναξε «This is Sparta!» και αποθεώθηκε! (vids)

Σπάρτη: Συγκλονιστικός ο Τζέραρντ Μπάτλερ, αψήφισε τον πανικό που επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη λόγω κορονοϊού και βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Σπάρτης προκειμένου να τρέξει στη Λαμπαδηδρομία. Βεβαίως ήρθε και με αφορμή τον εορτασμό των 2.500 χρόνων από τη περιβόητη Μάχη των Θερμοπυλών

Ο γνωστός ηθοποιός, που είχε καθηλώσει το παγκόσμιο κοινό μέσα από την ερμηνεία του στην ταινία «300» ως «Λεωνίδας», έβγαλε έναν πολύ συναισθηματικό λόγο.

Μεταξύ άλλων μίλησε για γη ηρώων και πλούσιας ιστορίας και τόνισε πόσο πολύ εμπνεύστηκε και ο ίδιος στον ρόλο που έπαιξε και τον καθιέρωσε παγκοσμίως.

Μάλιστα έκλεισε την ομιλία του με την θρυλική κραυγή «This is Sparta», προκαλώντας ανατριχίλα και κερδίζοντας την αποθέωσε όλων. Λίγο πιο δίπλα ήταν ο επίσης διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ και ελληνικής μάλιστα καταγωγής Μπίλι Ζέιν.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας «Τιτανικός», ήταν βαθύτατα συγκινημένος και προσπάθησε να μιλήσει στα ελληνικά. Είπε οτι κατάγεται από ένα χωριό της Σπάρτης, τον Άγιο Νικόλαο και ότι το πραγματικό του όνομα είναι Βασίλης -Γιώργος Τζανετάκος. Φυσικά και αυτός αποθεώθηκε με ένα θερμό χειροκρότημα.

Γενικότερα, τόσο ο Τζέραρντ Μπάτλερ όσο και ο Μπίλι Ζέιν ήταν άνετοι, προσιτοί και φιλικοί με όποιον ήθελε να τους προσεγγίσει. Και βεβαίως δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για την υποδοχή.

Στο δείπνο που τους παρατέθηκε χθες (12/3) συμμετείχαν και οι παραγωγοί κινηματογραφικών ταινιών του Χόλιγουντ, Τζιάνι Νουνάρι και Άλαν Σίγκελ καθώς και άλλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Τζέραρντ Μπάτλερ: Διακοπή της λαμπαδηδρομίας

Πάντως η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην τελετή του Ολυμπιακού φωτός στην Σπάρτη, και παρά τις επανειλημμένες συστάσεις προς το κοινό να μην συγκεντρώνεται στις τελετές, στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας, πήρε τη δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους.

Η απόφαση λήφθηκε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά αίσθηση ευθύνης, καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται η λογική στάση από όλες τις πλευρές.

Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκιο 2020» θα γίνει κανονικά την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Repost @georgiosvam • • • • • • This is Sparta!! #gerardbutler #300 #kingleonidas #sparta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🇺🇦Gerard Butler Ukraine🔘 (@mr.gerry_butler) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπάρτη: Ο Τζέραρντ Μπάτλερ φώναξε «This is Sparta!» και αποθεώθηκε! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.