ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απάντηση αν πληρώθηκε για το σποτ «Μένουμε σπίτι»

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε όσους αναφέρθηκαν στο σποτάκι το οποίο πρωταγωνιστεί για τον κορονοϊό. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ξεκαθάρισε με μήνυμα του στα κοινωνικά δίκτυα, ότι δεν πληρώθηκε από κανέναν για το συγκεκριμένο διαφημιστικό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Στους 37 οι νεκροί στην Ελλάδα – Πέντε νέοι θάνατοι...
Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απάντηση αν πληρώθηκε για το σποτ «Μένουμε σπίτι»

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε όσους αναφέρθηκαν στο σποτάκι το οποίο πρωταγωνιστεί για τον κορονοϊό.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ξεκαθάρισε με μήνυμα του στα κοινωνικά δίκτυα, ότι δεν πληρώθηκε από κανέναν για το συγκεκριμένο διαφημιστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Στους 37 οι νεκροί στην Ελλάδα – Πέντε νέοι θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

«Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και τους “φίλους” ότι για το διαφημιστικό σποτάκι για τον κορονοϊό δεν πήρα αμοιβή! Ευχαριστώ! Σπύρος Παπαδόπουλος.

ΥΓ. Δεν ξέρω αν πήρε αμοιβή ο φοβερός πιτσιρικάς που μιμείται. Να το… ψάξουμε», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απάντηση αν πληρώθηκε για το σποτ «Μένουμε σπίτι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.