ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπύρος Ζακυνθινός: «Έφυγα από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων επειδή υπήρχαν επιρροές» (vid)

Ο καθηγητής εντατικής θεραπείας - πνευμονολογίας ΕΚΠΑ, Σπύρος Ζακυνθινός, έκανε σοβαρές καταγγελίες για την επιτροπή λοιμωξιολόγων
Σπύρος Ζακυνθινός: «Έφυγα από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων επειδή υπήρχαν επιρροές» (vid)

Σε σοβαρές καταγγελίας προχώρησε ο καθηγητής εντατικής θεραπείας – πνευμονολογίας ΕΚΠΑ, Σπύρος Ζακυνθινός, ο οποίος τόνισε πως αποχώρησε από την επιτροπή λοιμωξιολόγων γιατί υπήρχαν επιρροές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο καθηγητής εντατικής θεραπείας – πνευμονολογίας ΕΚΠΑ και τέως διοικητής Ευαγγελισμού, Σπύρος Ζακυνθινός, στον FOCUS FM, αποκάλυψε τους λόγους που έφυγε από την επιτροπή λοιμοξιολόγων.

Συγκεκριμένα, τόνιζε πως υπήρχαν επιρροές στην επιτροπή, ενώ έριξε τα… βέλη του στον ΕΟΔΥ σημειώνοντας πως πρέπει να σοβαρευτεί και να αφήσει τα τυχαία τεστ. Παράλληλα, ανέφερε πως το lockdown και κυρίως το κυλιόμενο, είναι καταστροφή και παραδοχή της αποτυχίας.

Λινού: «Δεν υπάρχουν μελέτες ότι ο Κορονοϊός μεταδίδεται με το σάλιο – Βεβαίως θα κοινωνούσα» (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπύρος Ζακυνθινός: «Έφυγα από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων επειδή υπήρχαν επιρροές» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.