ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sportime: Γιατί πάμε στο Σύνταγμα

Το Sportime είναι «αντι» - Δεν πήραμε ποτέ τον εύκολο δρόμο και δεν θα το κάνουμε και τώρα.
Sportime: Γιατί πάμε στο Σύνταγμα

Θα είμαστε και εμείς εκεί, μαζί με όσους νιώθουν την ανάγκη να αντιδράσουν σε πολιτικές που στόχο έχουν να οδηγήσουν την κοινωνία μακριά απ’ όσα αποτέλεσαν για χιλιάδες χρόνια το συνεκτικό ιστό της Ελλάδας.

Ο στόχος τους δεν είναι η ελευθερία. Ο στόχος είναι η υποδούλωση σε μία πολιτεία της οποίας την «ηθική» θα καθορίζουν τα διεθνή κέντρα αποφάσεων.

Το Sportime είναι «αντι». Απέναντι στην εύκολη οδό του δικαιωματισμού, των θέλω, των προσωπικών ορίων και των political correct. Το Sportime δεν κρύβεται. Δεν κρύφτηκε ποτέ. Αυτοί είμαστε.

Δεν πήραμε ποτέ τον εύκολο δρόμο και δεν θα το κάνουμε και τώρα. Θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για να ομολογούμε την αλήθεια μας, όποιο και αν είναι το τίμημα.

Στο Σύνταγμα θα ακουστεί η φωνή της Ελλάδας που αντιστέκεται, που πιστεύει, που ονειρεύεται.

Στο Σύνταγμα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, οι Χριστιανοί και οι Χριστιανές αυτού του τόπου θα ενώσουν τις φωνές τους κατά όλων εκείνων που θέλουν να σφετεριστούν τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας.

Στην Δημοκρατία λένε δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ωραία λοιπόν, είναι καιρός να μιλήσουμε και εμείς…. Είναι καιρός να μιλήσουν και οι πολλοί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Sportime: Γιατί πάμε στο Σύνταγμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Περικλής Γκιόλιας