ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Sportime: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να θίξουμε την προσωπικότητα του κ. Μαρκουλάκη»

Διευκρίνιση για άρθρο που δημοσιεύτηκε στο sportime και αφορά τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Κατόπιν της από 23/2/2021 Διαμαρτυρίας και Πρόσκλησης του κου Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη προς την ιστοσελίδα μας, δηλώνουμε ότι το άρθρο με τίτλο: Νίκος Μουρατίδης: «Ο Μαρκουλάκης πρότεινε στον Μητσοτάκη να πάρει δάσκαλο ορθοφωνίας τον Λιγνάδη. Όπερ και εγένετο» που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα μας αποτελούσε...
Sportime: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να θίξουμε την προσωπικότητα του κ. Μαρκουλάκη»

Διευκρίνιση για άρθρο που δημοσιεύτηκε στο sportime και αφορά τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Κατόπιν της από 23/2/2021 Διαμαρτυρίας και Πρόσκλησης του κου Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη προς την ιστοσελίδα μας, δηλώνουμε ότι το άρθρο με τίτλο: Νίκος Μουρατίδης: «Ο Μαρκουλάκης πρότεινε στον Μητσοτάκη να πάρει δάσκαλο ορθοφωνίας τον Λιγνάδη. Όπερ και εγένετο» που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα μας αποτελούσε αναδημοσίευση σχετικού άρθρου της ιστοσελίδας με www.nikosonline.gr ρητή αναφορά στην πηγή του άρθρου και τον συντάκτη του.

Το περιεχόμενο του ως άνω άρθρου δεν υιοθετήθηκε ποτέ από την ιστοσελίδα μας και αναπαράχθηκε η σύνταξή του, αμιγώς για σκοπούς ενημέρωσης.

Όπως ενημερωθήκαμε από τον κο Μαρκουλάκη, ο συντάκτης του προέβη σε δημοσίευση μέσω της ίδιας ιστοσελίδας έτερου άρθρου με τον τίτλο “Κωνσταντίνε, Συγνώμη” δια του οποίου δηλώνει ότι δεν ήθελε να θίξει με το άρθρο του την προσωπικότητα του κου Μαρκουλάκη και ζητά συγνώμη για κάθε σχετική παρεξήγηση που προκλήθηκε από το επίμαχο άρθρο.

Κατόπιν του αιτήματος του κου Μαρκουλάκη, το σχετικό δημοσίευμα διεγράφη από την ιστοσελίδα μας αυθημερόν.

Δηλώνουμε και διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε η ιστοσελίδα είχε σκοπό να θίξει την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του κου Μαρκουλάκη και ουδέποτε αμφισβήτησε την ηθική του, την αξία του ως καλλιτέχνη και ως προσώπου , δεν υιοθέτησε και δεν υιοθετεί κανένα χαρακτηρισμό και κανένα σχόλιο επί του ως άνω ανακληθέντος άρθρου.

ΣΟΚ – Νέες καταγγελίες για 65χρονο ηθοποιό που κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του θεάτρου

Γεραπετρίτης: «Άξια υπουργός η Μενδώνη, έχει επιτελέσει άριστα το έργο της»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Sportime: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να θίξουμε την προσωπικότητα του κ. Μαρκουλάκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.