ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Spread the «Virus Of Love»: Το νέo single των Αθηναίων alternative rockers Perfect Faith είναι στον αέρα

Το νέo single των Αθηναίων alternative rockers Perfect Faith είναι στον αέρα Spread the «Virus Of Love».
Spread the «Virus Of Love»: Το νέo single των Αθηναίων alternative rockers Perfect Faith είναι στον αέρα

Το νέo single των Αθηναίων alternative rockers Perfect Faith είναι στον αέρα Spread the «Virus Of Love».

«Πως θα άλλαζε η ζωή μας άραγε εάν δημιουργούσαμε έναν ιό αγάπης που θα τον μεταφέραμε από άκρη σ’ άκρη;» M’ένα single πιο επίκαιρο από ποτέ επιστρέφει μέσα στο καλοκαίρι η alternative ροκ μπάντα της αθηναϊκής σκηνής Perfect Faith με τίτλο «Virus Of Love».

Εμπνευσμένοι από αυτή την πρωτόγνωρη και δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, οι Perfect Faith ένιωσαν την ανάγκη να μεταφέρουν τα βιώματά τους με αισιοδοξία και χιούμορ. Αντλώντας δύναμη από τη μουσική τους θεωρούν ότι «είναι η μόνη διέξοδος για να συνεχίσουμε να ζούμε, να χαμογελάμε και να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο».

Το νέο single θα περιλαμβάνεται στο νέο album «Critical Diversity», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2021, Διεθνή ημέρα μη βίας.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να κάνουμε ισχυρότερο το μήνυμά μας για έναν καλύτερο κόσμο. Γι’ αυτό και επιλέξαμε η κυκλοφορία του επερχόμενου τρίτου μας δίσκου να συνδεθεί με τη Διεθνή ημέρα μη βίας. Μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό και σημασία», υπογραμμίζει ο Γιώργος Κοντογεώργος, frontman της μπάντας.

To επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ με τίτλο «Critical Diversity», οι Perfect Faith θα παρουσιάσουν μέσα από δράσεις και μηνύματα τον έντονα κοινωνικό χαρακτήρα των 18 καινούργιων τους κομματιών.

Παρακολουθήστε το video clip του νέου single στο link που ακολουθεί:

Λίγα λόγια για την μπάντα:

Οι Perfect Faith είναι μια alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2013 από τον τραγουδιστή, ρυθμικό κιθαρίστα και συνθέτη του συγκροτήματος Γιώργο Κοντογεώργο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της μουσικής τους είναι οι δυνατοί, αιχμηροί και ατμοσφαιρικοί ήχοι των ηλεκτρικών και ακουστικών κιθαρών τους, υπό μια alternative rock αισθητική. Μια ’90s rock έκρηξη με τον ήχο του σήμερα, φτιαγμένη για ένα καλύτερο αύριο.

Δισκογραφία:

Το debut album «Rise» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014 σε συνεργασία με την General Music Records και περιλαμβάνει τα 12 πρώτα κομμάτια που έγραψε η μπάντα με τη συνεισφορά πολλών καλών φίλων και μουσικών.

Τον Δεκέμβριο του 2017, το δεύτερο album «Uncertain World» κυκλοφόρησε ανεξάρτητα με 10 νέα τραγούδια, δίνοντας το στίγμα από την ακτή της Αθήνας.

Το επερχόμενο τρίτο, διπλό album «Critical Diversity» θα περιέχει 18 νέα τραγούδια με έντονο κοινωνικό και πολιτικό στίγμα και θα αρχίσει να διατίθεται μέσα στο 2021.

Οι Perfect Faith είναι οι:
Γιώργος Κοντογεώργος – φωνητικά / ρυθμική κιθάρα
Τάσσος Κακογιάννης – μπάσο
Νίκος Τσιμπίνος – drums
Κίμωνας Γκόγκας – lead κιθάρα

Το νέo single των Αθηναίων alternative rockers Perfect Faith είναι στον αέρα Spread the «Virus Of Love». «Πως θα άλλαζε η ζωή μας άραγε εάν

Διαβάστε επίσης

Survivor 9/7 – Έπος: Η μαμά της Μαριαλένας ανέβασε βίντεο με τον Σάκη – Τη… γύρισε την μπιφτέκα;

Άρης: «Βόμβα» με παίκτη που θα ερχόταν Ελλάδα μόνο για… διακοπές! (vids)

Κορονοϊός: Νέα μέτρα στην εστίαση – Έρχεται εμβολιασμός εφήβων με αλλαγές στα ραντεβού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Spread the «Virus Of Love»: Το νέo single των Αθηναίων alternative rockers Perfect Faith είναι στον αέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.