ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπυράκη: «Σε άλλες πολιτισμένες χώρες οι άνθρωποι φεύγουν»

Ζήτησε και την παραίτηση του αρχηγού του Πυροσβεστικού σώματος
Σπυράκη: «Σε άλλες πολιτισμένες χώρες οι άνθρωποι φεύγουν»

Την παραίτηση των Πάνο Σκουρλέτη και Νίκου Τόσκα, αλλά και της Ρένας Δούρου, ζήτησε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

Όπως ανέφερε η κα Σπυράκη δεν είναι απαραίτητο αυτοί οι άνθρωποι να μείνουν στο δημόσιο βίο μόνο επειδή νομίζουν πως είναι αντικατάστατοι.

«Ανίκανες ηγεσίες και πολιτικοί υπήρχαν πάντα, ήταν μια απίστευτη επίδειξη θράσους. Κανένας από τους υπευθύνους δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να φύγει από τη θέση του», είπε η κα Σπυράκη και συνέχισε λέγοντας πως:

«Σε άλλες πολιτισμένες χώρες οι άνθρωποι φεύγουν».

Επιπρόσθετα η Μαρία σπυράκη τη ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 προκειμένου ο κόσμος να ειδοποιηθεί και να φύγει από τα σπίτια του.

Μάλιστα υπογράμμισε πως:

«Θα επιμείνουμε στα ερωτήματά μας που είναι ερωτήματα όλων των πολιτών. Είναι απαραίτητο να απαντηθούν τα και να αποδοθούν ευθύνες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπυράκη: «Σε άλλες πολιτισμένες χώρες οι άνθρωποι φεύγουν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.