ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: 10χρονη παρασύρθηκε 15μ. μακριά από την ακτή

Για ελάχιστα δευτερόλεπτα δεν σημειώθηκε τραγωδία σε παραλία της Σταλίδας στην Κρήτη, όταν ένα κοριτσάκι, μόλις 10 ετών, παρασύρθηκε από το ρεύμα της θάλασσας. Το περιστατικό συνέβη στις 16:15 στην παραλία «Ανθούσα» της Σταλίδας, όταν το κοριτσάκι παρασύρθηκε, σε κλάσματα δευτερολέπτου και με μεγάλη ώθηση, από το υπόγειο θαλάσσιο ρεύμα. Χάρη στην άμεση επέμβαση του...
Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: 10χρονη παρασύρθηκε 15μ. μακριά από την ακτή

Για ελάχιστα δευτερόλεπτα δεν σημειώθηκε τραγωδία σε παραλία της Σταλίδας στην Κρήτη, όταν ένα κοριτσάκι, μόλις 10 ετών, παρασύρθηκε από το ρεύμα της θάλασσας.

Το περιστατικό συνέβη στις 16:15 στην παραλία «Ανθούσα» της Σταλίδας, όταν το κοριτσάκι παρασύρθηκε, σε κλάσματα δευτερολέπτου και με μεγάλη ώθηση, από το υπόγειο θαλάσσιο ρεύμα.

Χάρη στην άμεση επέμβαση του ναυαγοσώστη της Ναυαγοσωστικής Σχολής Κρήτης «Ωκεανίς», κ. Γιώργου Μακριδάκη, η 10χρονη ανασύρθηκε στην ακτή, από απόσταση 15 μέτρων όπου είχε προλάβει να παρασυρθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κοριτσάκι – το οποίο, μάλιστα, γνώριζε κολύμπι – είχε προλάβει να πιει νερό, ωστόσο, δε χρειάστηκε να κληθούν και να επέμβουν διασώστες του ΕΚΑΒ για το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι το σωτήριο έργο του ναυαγοσώστη δυσχέραναν και οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή.

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: 10χρονη παρασύρθηκε 15μ. μακριά από την ακτή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.