×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σταματίνα Αλεξοπούλου: Για τα όνειρα των νέων ανθρώπων


Sportime Team

Σταματίνα Αλεξοπούλου: Για τα όνειρα των νέων ανθρώπων


Σταματίνα Αλεξοπούλου: Για τα όνειρα των νέων ανθρώπων

Με τις εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης να βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά, ένα από τα ζητούμενα των ψηφοφόρων είναι τα νέα και φρέσκα πρόσωπα, τα οποία θα κληθούν να εκπροσωπήσουν τους πολίτες στην Περιφέρεια.

Στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Δυτικό Τομέα, μία από τις υποψήφιες περιφερειακές συμβούλους, στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη, είναι και η Σταματίνα Αλεξοπούλου.

Η Ματίνα, εκτός από νέα και δυναμική γυναίκα, είναι για πρώτη φορά υποψήφια, κερδίζοντας τον τίτλο του νέου προσώπου. Τη ρωτήσαμε για την επιλογή της και μας είπε.

«Η επιλογή μου βασίστηκε στις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τα όνειρα που έχει ένας νέος άνθρωπος για τον τόπο που μεγάλωσε, κατοικεί και εργάζεται.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Δυτική Αθήνα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Περιστέρι από πολύ μικρή ηλικία στο χώρο της εστίασης. Σήμερα εργάζομαι ως υπεύθυνη λογιστηρίου στον ιδιωτικό τομέα».

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση σίγουρα χρειάζεται ανθρώπους με γνώσεις στα λεγόμενα χρηματοοικονομικά και οι γνώσεις της Σταματίνας στοχεύουν ακριβώς σε αυτό.

«Είμαι Απόφοιτη του Τμήματος Χρηματοοικονομικών και Ελεγκτικών Επιστημών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Καλαμάτας. Μετά τις σπουδές μου παρακολούθησα εξειδικευμένα σεμινάρια με αντικείμενο την φορολογία και την διοίκηση επιχειρήσεων» μας είπε.

Σταματίνα Αλεξοπούλου: «Να δώσω τη μάχη»

Ρωτήσαμε τη Ματίνα για την πρόταση που της έγινε από τον Γιώργο Πατούλη.

«Η πρόταση του Γιώργου Πατούλη για μια Νέα Αρχή Για την Αττική μας είναι η σοβαρή λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν επί σειρά ετών τον τόπο μας και γι’αυτό θα σταθώ στο πλευρό του με όλες μου τις δυνάμεις».

Η κουβέντα μας πλησίασε προς το τέλος της και ρωτήσαμε την Ματίνα τι είναι αυτό που ζητά από τους ψηφοφόρους.

«Αυτό που ζητώ είναι η εμπιστοσύνη και η στήριξη των συμπολιτών μου, για να δώσω τη μάχη για την επίλυση των προβλημάτων τους», είπε χαρακτηριστικά.

Σίγουρα οι νέοι άνθρωποι και τα φρέσκα πρόσωπα αξίζουν την ευκαιρία όλων, καθώς είναι στο χέρι τους να αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή τους, από τον εκάστοτε επικεφαλής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Ματίνα για το χρόνο και την καλή της διάθεση και να της ευχηθούμε δύναμη, υγεία και επιτυχία σε αυτό το ταξίδι!

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras