ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταμπουλίδης για συνωστισμό: «Θα είναι καταστροφικό ένα τρίτο lockdown»

ο γ.γ Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης κλήθηκε να σχολιάσει τις ουρές που υπήρχαν χθες στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Σταμπουλίδης για συνωστισμό: «Θα είναι καταστροφικό ένα τρίτο lockdown»

Ο γ.γ Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης κλήθηκε να σχολιάσει τις ουρές που υπήρχαν χθες στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ο γ.γ Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ τόνισε πως αν υπάρξει ένα τρίτο αυστηρό «lockdown» θα είναι καταστροφή για όλους και πως ο κόσμος με τα επαναλαμβανόμενα SMS κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Πιο αναλυτικά τι είπε: «Πρέπει ο καθένας να δείξει αυτοπειθαρχία, να σεβαστεί τον εαυτό του. Μην νομίζει ότι με τα επαναλαμβανόμενα SMS κοροϊδεύει το κράτος, τον εαυτό του κοροϊδεύει».

Ανέφερε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έκτος από σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή. Σημείωσε ότι υπάρχει δυναμική στην αγορά και η αύξηση πωλήσεων, κυρίως σε υποδήματα και ρούχα ξεπερνάει το 30%.

Οι επιχειρήσεις άνοιξαν αλλά μπορούν να κάνουν και χρήση των μέτρων στήριξης, και της επιστρεπτέας και των αναστολών, διευκρίνισε.

Λιανεμπόριο και σούπερ μάρκετ μπορούν να είναι ανοιχτά σήμερα προαιρετικά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Διατηρείται η υποχρέωση αποστολής SMS, με τον αριθμό 2, στο 13033 και ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Πηγή: skai.gr

Σέλτικ: Στο προσκήνιο ο Μπενίτεθ

MasterChef: Τα καλύτερα του twitter από την πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σταμπουλίδης για συνωστισμό: «Θα είναι καταστροφικό ένα τρίτο lockdown»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.