ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταμπουλίδης – Λιανεμπόριο: «Ο τρόπος που θα λειτουργήσει σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα»

Σταμπουλίδης - Λιανεμπόριο: O γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Πάνος Σταμπουλίδης μίλησε για τις εξελίξεις στο λιανεμπόριο.
Σταμπουλίδης – Λιανεμπόριο: «Ο τρόπος που θα λειτουργήσει σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα»

Σταμπουλίδης – Λιανεμπόριο: O γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Πάνος Σταμπουλίδης μίλησε για τις εξελίξεις στο λιανεμπόριο.

To λιανεμπόριο αναμένεται να ανοίξει από αύριο σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα σε αντίθεση με την Κοζάνη.

Σταμπουλίδης – Λιανεμπόριο: O γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Πάνος Σταμπουλίδης ανέλυσε το πως θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα αλλά και τις εξελίξεις στην Κοζάνη.

Πιο συγκεκριμένα τον τρόπο που θα λειτουργήσει από αύριο, Δευτέρα 12 Απριλίου, το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα εξήγησε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Πάνος Σταμπουλίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ σημειώνοντας ότι η πρώτη εβδομάδα ανοίγματος στην υπόλοιπη Ελλάδα κύλησε ομαλά.

«Οι επιχειρήσεις έχουν τηρήσει απαρέγκλιτα τα μέτρα και αυτό δείχνει ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και να πάμε ένα βήμα παρακάτω», σημείωσε.

Η Θεσσαλονίκη, μπαίνει από αύριο σε μια μικρή επανεκκίνηση με το click away

Αναφορικά με τη Θεσσαλονίκη, δήλωσε ότι από αύριο μπαίνει σε μια μικρή επανεκκίνηση με το click away, δηλαδή την παράδοση εκτός καταστήματος,

«προκειμένου να κερδίσουμε κι άλλο υγειονομικό χώρο την ερχόμενη εβδομάδα και στο τέλος της εβδομάδας η Επιτροπή θα ξανασυζητήσει με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα σε ποια φάση θα συνεχιστεί η επαναλειτουργία της αγοράς στην περιοχή».

Η Αχαΐα μπαίνει πλέον στο status της Αττικής, τόσο με click away όσο και με αγορές εντός του καταστήματος

«Θεωρούμε ότι η αποκλιμάκωση που συντελέστηκε την προηγούμενη εβδομάδα επέτρεψε στους ειδικούς να πάρουν αυτή την απόφαση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σταμπουλίδης – Λιανεμπόριο: Κοζάνη – έμεινε σε μια επιπλέον εβδομάδα αναστολής

Αναφερόμενος στην Κοζάνη, δήλωσε πως έμεινε σε μια επιπλέον εβδομάδα αναστολής και αναφέρθηκε στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες υπό τον Νίκο Χαρδαλιά, με θέμα συζήτησης την επιδημιολογική εικόνα της περιοχής.

«Χθες κάναμε μια ευρεία σύσκεψη για την Κοζάνη και βεβαιώθηκε ότι χρειάζεται μια τοπική προσπάθεια προκειμένου να διακοπεί η διασπορά του ιού, να συμμετέχουν περισσότερο οι συμπολίτες μας στο εμβολιαστικό πρόγραμμα στις ευαίσθητες ηλικιακές ομάδες και φυσικά από την πλευρά μας θα πρέπει να εντείνουμε τους ελέγχους» εξήγησε ο κ. Σταμπουλίδης.

Τέλος, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου υπογράμμισε ότι για τη στήριξη των επιχειρήσεων έχουν ενεργοποιηθεί χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι πρωτόγνωρα για την ελληνική οικονομία σε καιρό ειρήνης.

Μέσι σε Μανθάνο: «Γνωρίζεις τους κανόνες του ποδοσφαίρου ή όχι; – Να μιλάς καλά»

Εθνική ομάδα: Θα παίξει φιλικό με τη Νορβηγία και όχι με την Τουρκία τελικά

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σταμπουλίδης – Λιανεμπόριο: «Ο τρόπος που θα λειτουργήσει σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.