ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό

Σήμερα θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας
Στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό

Σε στάσεις εργασίας σήμερα Πέμπτη (7/6) και σε 24ωρη απεργία την Παρασκευή, προχωρά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της ΕΕΣΣΤΥ.

Σήμερα θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας:

α) 05.00 – 08.00

β) 13.00 – 16.00

γ) 21.00 – 24.00,

Την Παρασκευή, λόγω της 24ωρης απεργίας τρένα και προαστιακός σιδηρόδρομος θα μείνουν ακινητοποιημένα. Επίσης δεν θα εκτελούνται δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, στο «ξεπούλημα του σιδηροδρόμου και την παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, με σκανδαλώδεις όρους, στα χέρια ξένων “επενδυτών”».

Δηλώνουν πως «Ως σιδηροδρομικοί θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο -ενιαίο- δημόσιο σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας. Ζητάμε τώρα να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του σιδηροδρόμου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάσεις εργασίας σε τρένα και προαστιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.