ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ η Αθήνα (vid)

Προβλήματα στα ΜΜΜ μετά από στάση εργασία της ΣΤΑ.ΣΥ
Στάση εργασίας: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ η Αθήνα (vid)

Στάση εργασίας: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ αναμένεται να είναι η Αθήνα για λίγες ώρες, όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ.

Συγκεκριμένα θα υπάρξει πρόβλημα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:00 το πρωί και από τις 10:00 το βράδυ έως τη λήξη της.

Οι εργαζόμενοι μαζί με την απόφαση του έβγαλαν ανακοίνωση και καταγγέλλουν υπάρχει σχέδιο προκειμένου να απαξιωθεί η ΣΤΑ.ΣΥ και στο τέλος να πουληθεί, κάτι που δεν μπορούν να επιτρέψουν.

Ακόμα τονίζουν ότι έχουν καταγγείλει τις ελλείψεις που υπάρχουν τόσο σε προσωπικό αλλά και ανταλλακτικά, που δημιουργούν προβλήματα στην εξυπηρέτηση του κοινού.

Έτσι αναφέρουν ότι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις του, κάνοντας αυτή την στάση εργασίας, για να στείλουν το μήνυμα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προσχεδιασμένη απαξίωση της ΣΤΑ.ΣΥ, με στόχο το ξεπούλημα της σε τιμή ευκαιρίας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Τα Σωματεία Εργαζομένων έχουμε καταγγείλει, κατ’ επανάληψη, τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό και σε ανταλλακτικά, που καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και οδηγούν τις Σταθερές Συγκοινωνίες στη πλήρη απαξίωση

Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας, με προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 πμ και από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας, αγωνιζόμαστε για δημόσιες σταθερές συγκοινωνίες».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάση εργασίας: Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό, τραμ η Αθήνα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.