ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταθερή εμμονή με τους υγειονομικούς ο Θάνος Πλεύρης: Επιστρέφουν τη νέα χρονιά – Συχνά τεστ και πρωτόκολλο από τους «ειδικούς»

Ο Θάνος Πλεύρης συνεχίζει να παρατείνει ένα αντισυνταγματικό μέτρο και μιλά για πρωτόκολλο που θα κάνει δύσκολη τη ζωή των υγειονομικών.
Σταθερή εμμονή με τους υγειονομικούς ο Θάνος Πλεύρης: Επιστρέφουν τη νέα χρονιά – Συχνά τεστ και πρωτόκολλο από τους «ειδικούς»

Θάνος Πλεύρης: Ούτε η συντριπτική απόφαση του ΣτΕ, ούτε καν το εορταστικό πνεύμα των ημερών δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τον Θάνο Πλεύρη ώστε να εγκαταλείψει τον ανοιχτό πόλεμο που εδώ και 16 μήνες έχει κηρύξει στην ελεύθερη φωνή των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Οι χιλιάδες οικογένειες των υγειονομικών παραμένουν σε καθεστώς εξαθλίωσης χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία, αφού ο Θάνος Πλεύρης παρότι θα όφειλε να εφαρμόσει αμέσως την απόφαση του ΣτΕ και να πάρει πίσω τους υγειονομικούς από τον Νοέμβριο, επέλεξε να παρατείνει το μαρτύριο τους μέχρι το τέλος του χρόνου. Υπάρχει ενεργή απόφαση από το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο που ορίζει ως αντισυνταγματικό το μέτρο του Θάνου Πλεύρη και όμως ο υπουργός επιλέγει να την αγνοεί επιδεικτικά και να κάνει αυτό που ορίζει ο ίδιος.

Αυτές οι οικογένειες ουσιαστικά καταδικάζονται να κάνουν Χριστούγεννα σε συνθήκες πλήρους ανέχειας, και την ίδια στιγμή η κυβέρνηση προσποιείται πως έχει… «ευαισθησίες» στις δυσκολίες του λαού, προωθώντας το… «καλάθι του Άη Βασίλη».

«Tο υπουργείο Υγείας θα ακούσει πρώτα τις θέσεις των ειδικών και μετά θα ληφθεί η απόφαση για το πρωτόκολλο της επιστροφής στο ΕΣΥ των ανεμβολίαστων υγειονομικών από 1ης Ιανουαρίου», τόνισε ο υπουργός Θάνος Πλεύρης, με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, προμηνύοντας έτσι πως είναι διατεθειμένος να κάνει την ζωή δύσκολη στους υγειονομικούς, όχι γιατί η πολιτική του έχει το οποιοδήποτε υγειονομικό αντίκρισμα, άλλα διότι συμπεριφέρεται με εκδικητική εμμονή προς τους ανθρώπους που δεν συσχηματίστηκαν με το κυβερνητικό αφήγημα.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο υπουργός απαιτεί από τους υγειονομικούς να σεβαστούν ένα πρωτόκολλο που θα οριστεί στα αυταρχικά «μέτρα» του, ενώ ο ίδιος δεν σέβεται το Ελληνικό Σύνταγμα, παρότι έχει ορκιστεί να υπακούει σε αυτό χωρίς… χρονοκαθυστέρηση.

«Το ελάχιστο που θα τηρηθεί θα είναι τα συχνά τεστ και η παρακολούθηση», συμπλήρωσε ο Θάνος Πλεύρης, σαν να αναφέρεται σε διαφορετική… κάστα υγειονομικών που είναι «κατώτερη» και «επικίνδυνη» και επομένως πρέπει να παρακολουθείται συνεχώς!

Εντωμεταξύ οι «ειδικοί» που θα συμβουλευτεί ο κ. Πλεύρης για να διαμορφώσει το πρωτόκολλο της εργασίας των υγειονομικών, είναι οι ίδιοι «ειδικοί» που πέταξαν την χώρα στα βράχια στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Είναι οι ίδιοι «ειδικοί» που σιγόνταραν τις καταστροφικές για την δημόσια υγεία υποχρεωτικότητες της κυβέρνησης…

Αθλητικές ειδήσεις

Μουντιάλ 2022: Τι έκανες στον εαυτό σου, Ρονάλντο; – Όσοι είδαν τα πόδια του, δεν πίστευαν στα μάτια τους

Ολυμπιακός: Το έλεγε ο Μαρτίνς αλλά δεν το πίστευαν – Τώρα είναι ξεκάθαρο

Δείτε ακόμα

Κάρεν Στράμετζ: Η πανέμορφη Αυστριακή που ειδικεύεται στα εμπόδια είχε τρελάνει την Κύπρο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σταθερή εμμονή με τους υγειονομικούς ο Θάνος Πλεύρης: Επιστρέφουν τη νέα χρονιά – Συχνά τεστ και πρωτόκολλο από τους «ειδικούς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.