ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογία: «Ένιωθα διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στα βίντεο»

Μετανιωμένος για τις πράξεις του 2019  δήλωσε στην απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος εξήγησε ότι δεν υπήρχε οικονομικό όφελος.
Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογία: «Ένιωθα διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στα βίντεο»

Στη δημοσιότητα ήρθε η απολογία που έκανε στις αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την ανάρτηση των ροζ βίντεο στο διαδίκτυο, μετά τις καταγγελίες στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την εκπομπή Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ξεκαθάρισε: «Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Πιο συγκεκριμένα, δηλώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την ανάρτηση του επίμαχου υλικού στο διαδίκτυο για το έτος 2021 για το οποίο και κατηγορούμαι σύμφωνα με τη μήνυση της κυρίας».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τα πιο σημαντικά σημεία στην απολογία του

  •  «στα επίμαχα δύο αρχεία αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως συμμετέχοντα, πλην όμως δεν έχω προβεί στην ανάρτηση αυτών στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και παρακαλώ υποβάλλοντας σχετικό αίτημα να ελεγχθεί από την υπηρεσία σας από ποια ηλεκτρονική διεύθυνση IP έχουν αναρτηθεί αυτά καθώς και ποια ημερομηνία».
  • «Θέλω να διευκρινίσω ότι τα επίμαχα αρχεία είχαν αρχικά αναρτηθεί στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μόνο στην ιστοσελίδα από εμένα προσωπικά κατά το παρελθόν και πριν το έτος 2019, αλλά στη συνέχεια, στους πρώτους μήνες του ίδιου έτους 2019 με δική μου πρωτοβουλία τα απέσυρα όλα από την εν λόγω ιστοσελίδα».
  • «Αναφορικά με το χρήστη με username… έχω να σας πω ότι εγώ είχα δημιουργήσει αυτό το προφίλ αποκλειστικά στην ανωτέρω ιστοσελίδα και μέσω αυτού είχα αναρτήσει τα επίμαχα αρχεία και τα οποία επίσης διέγραψα το 2019, ενώ έκτοτε δεν έχω προβεί σε καμία δραστηριότητα», τόνισε.
  • Στη συνέχεια, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» επιχείρησε να εξηγήσει τον λόγο σύμφωνα με τον οποίο προχώρησε στην ανάρτηση των ροζ βίντεο, αποκαλύπτοντας ότι δύο από τα βίντεο που δημοσιοποίησε τα είχε τραβήξει με την έγκριση της κοπέλας, με την οποία ήταν σε σχέση το 2015, αλλά δεν την είχε ενημερώσει ότι τα είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο.
  • «Δεν το ήξερε. Το έκανα εγώ. Αισθανόμουν ότι εκείνη την εποχή ήθελα μια σεξουαλική διέγερση με την ανάρτηση βίντεο», ανέφερε ο παρουσιαστής.
  • «Δύο ανήρτησα, όλα ήταν το 2014-2015. Ένιωθα μια διέγερση διαβάζοντας τα ηλεκτρονικά σχόλια στις αναρτήσεις. Αυτή τη στιγμή που το σκέφτομαι πικραίνομαι πάρα πολύ και ντρέπομαι πάρα πολύ. Δεν είμαι αυτό το πράγμα το οποίο έκανα εδώ, είναι η αλήθεια. Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν είμαι τέτοιο άτομο. Μας διέγειρε και τους δύο η ιδέα του βίντεο. Δεν ήξερε ότι θα το αναρτήσω, ούτε συμφώνησε σε κάτι τέτοιο. Δεν χρειάστηκε να την πείσω, φρόντισα να μην εμφανίζονται τα πρόσωπά μας».
  • «μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό όφελος. Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου».
  • «Δηλώνω ότι έχω μετανιώσει για τις πράξεις μου για το 2019, ενώ από τότε δεν έχω κάνει το παραμικρό και ζητώ συγγνώμη από τη μηνύτρια. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογία: «Ένιωθα διέγερση διαβάζοντας τα σχόλια στα βίντεο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.