ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ολοκληρώθηκε η απολογία του – Ποια ποινή αποφασίστηκε

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος.
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ολοκληρώθηκε η απολογία του – Ποια ποινή αποφασίστηκε

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα».

Όπως διαβάσατε στο Sportime, το πρωί της Τρίτης (28/12) βρέθηκε στον ανακριτή ξανά για νέο ροζ video, με τον ίδιο να απολογείται για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφος του εναντίον του.

Τη Δευτέρα ανακριτής και εισαγγελέας είχαν αποφασίσει να αφεθεί ελεύθερος για τη δεύτερη μήνυση, ωστόσο έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει στα κρατητήρια μέχρι τη σημερινή απολογία του.

Για την τρίτη υπόθεση λοιπόν με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φυγαδεύτηκε και έφυγε τρέχοντας χωρίς να πει τίποτα σε κάμερες και δημοσιογράφους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ολοκληρώθηκε η απολογία του – Ποια ποινή αποφασίστηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.