ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Που θα κάνει Χριστούγεννα το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα»

Στο κελί θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεσή του.
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Που θα κάνει Χριστούγεννα το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα»

Τα πιο άβολα Χριστούγεννα της ζωής του θα περάσει φέτος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς σύμφωνα με το Mega Channel θα τον βρούν στην φυλακή. Συγκεκριμένα το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβυλα» θα περάσει τις γιορτές στα κρατητήρια της Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη.

Κι αυτό αφού την Πέμπτη (23/12) ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Στην προανακριτική του απολογία, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ότι είχε κατεβάσει τα επίμαχα βίντεο, τα οποία κάποιος άγνωστος ανέβασε εκ νέου.

«Δεν τα ανέβασα εγώ. Δεν ξέρω ποιος τα ανέβασε ξανά τα βίντεο. Εγώ τα έχω αποσύρει από το διαδίκτυο εδώ και τρία χρόνια» φέρεται να υποστήριξε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πρώην παρουσιαστή, δεν προέκυψε οικονομικό όφελος από την δημοσίευση των βίντεο, ενώ διέψευσε πληροφορίες των προηγούμενων ημερών για ενδεχόμενη πρόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου να εγκαταλείψει τη χώρα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποιο στοιχείο τον «καίει»

Το στοιχείο που «καίει» τον γνωστό παρουσιαστή είναι πως ο ισχυρισμός του ότι άλλοι ήταν εκείνοι ανήρτησαν τα ροζ βίντεο στα διεθνή sites στο εξωτερικό και τα πήραν από το δικό του, προσωπικό κανάλι, φαίνεται πως δεν ευσταθεί.

Κι αυτό γιατί οι αναρτήσεις φαίνεται να έχουν γίνει με κωδικό όνομα που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γεγονός που η αστυνομία δεν το θεωρεί τυχαίο συμπτωματικό.

Αυτά την ώρα που όπως διαβάσατε στο Sportime αναμένονται ριζικές αλλαγές στο «Ράδιο Αρβύλα», όταν και εφόσον αυτό ξαναγαβεί στον «αέρα».  Πολλά τα σενάρια που ακούγονται. Αυτό της οριστικής διακοπής είναι σίγουρα ένα από αυτά. Παρά τη στήριξη που παρείχε στον Αντώνη Κανάκη και την υπόλοιπη ομάδα ο τηλεοπτικός σταθμός. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, είτε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είτε ο Μάρκος Σεφερλής με το 5Χ5 που ανεβαίνει στην τηλεθέαση.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

 

Κατεβάστε την e-Sportime 25-12-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάθης Παναγιωτόπουλος: Που θα κάνει Χριστούγεννα το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.