ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταυρούπολη: Φασιστοειδή και χούλιγκανς έμπαιναν στο ΕΠΑΛ υπο το βλέμμα της αστυνομίας!

Απίστευτο βίντεο από τη Σταυρούπολη, που δείχνει εξωσχολικούς φασίστες να μπαίνουν ανενόχλητοι στο σχολείο με την αστυνομία να βλέπει.
Σταυρούπολη: Φασιστοειδή και χούλιγκανς έμπαιναν στο ΕΠΑΛ υπο το βλέμμα της αστυνομίας!

Ένας πραγματικός χαμός συνεχίζει να γίνεται Σταυρούπολη, εκεί που εδώ και αρκετές μέρες συγκεντρώνονται έξω από το ΕΠΑΛ της πόλης εξωσχολικοί φασίστες.

Τα επεισόδια που δημιουργούσαν με μαθητές και όχι μόνο, οδήγησαν την αστυνομία από το πρωί της Πέμπτης να έχει αρκετές δυνάμεις στο σημείο προκειμένου να αποτρέψει πιθανά επεισόδια.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν φαίνεται να γίνεται,  αφού το site 902.gr έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει εξωσχολικούς να μπαίνουν κανονικά στο προαύλιο του σχολείου από την πίσω πόρτα.

Μάλιστα όλα αυτά υπό το βλέμμα της αστυνομίας που υποτίθεται φρουρούσε την περιοχή και ενώ οι αρχές ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση δεν επενέβησαν.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σταυρούπολη: Φασιστοειδή και χούλιγκανς έμπαιναν στο ΕΠΑΛ υπο το βλέμμα της αστυνομίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.