ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Χίος-Δήλωση: «Είδα στα μάτια τον δολοφόνο!»

Ο Στέφανος Χίος μίλησε για τη δολοφονική επίθεση, που δέχτηκε. Σε δηλώσεις, που φιλοξενεί το makeleio.gr, ο Στέφανος Χίος δίνει στοιχεία σχετικά με το προφίλ του ατόμου που προσπάθησε να του αφαιρέσει τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του. Όπως αναφέρει ο ίδιος, είδε και θυμάται καλά τα μάτια του δράστη,...
Στέφανος Χίος-Δήλωση: «Είδα στα μάτια τον δολοφόνο!»

Ο Στέφανος Χίος μίλησε για τη δολοφονική επίθεση, που δέχτηκε.

Σε δηλώσεις, που φιλοξενεί το makeleio.gr, ο Στέφανος Χίος δίνει στοιχεία σχετικά με το προφίλ του ατόμου που προσπάθησε να του αφαιρέσει τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, είδε και θυμάται καλά τα μάτια του δράστη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μογγολίζει» αφού τα μάτια του έχουν σχιστοειδές σχήμα, ενώ όπως είπε είναι χαμηλού αναστήματος.

«Το τελευταίο διάστημα δεχόμουν απειλές και πιστεύω ότι έχει σχέση με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας μας» είπε στους αστυνομικούς ο δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα είπε ότι έπαιρνε μέτρα ασφαλείας νοικιάζοντας συνεχώς καινούργια αυτοκίνητα, ώστε να μην κινείται με το ίδιο.

Οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην καταγραφή της κάμερας που υπάρχει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του Στέφανου Χίου, ενώ πολύτιμη βοήθεια μπορούν να προσφέρουν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του δημοσιογράφου τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Χίος-Δήλωση: «Είδα στα μάτια τον δολοφόνο!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.