ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Χίος: Έδωσε το όνομα αυτού που πήγε να τον σκοτώσει!

Μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του ο Στέφανος Χίος είχε ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα κυνηγούσε τον δράστη μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι. Και πράγματι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν εγκαταλείπει την υπόθεση πριν αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Στέφανος Χίος λοιπόν επανέρχεται  στο θέμα της απόπειρας δολοφονίας του με νέο δημοσίευμα στο οποίο ουσιαστικά...
Στέφανος Χίος: Έδωσε το όνομα αυτού που πήγε να τον σκοτώσει!

Μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του ο Στέφανος Χίος είχε ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα κυνηγούσε τον δράστη μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι.

Και πράγματι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν εγκαταλείπει την υπόθεση πριν αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο Στέφανος Χίος λοιπόν επανέρχεται  στο θέμα της απόπειρας δολοφονίας του με νέο δημοσίευμα στο οποίο ουσιαστικά αποκαλύπτει ποιός είναι ο νο 1 ύποπτος που προσπάθησε να τον σκοτώσει.

Ο Χίος στην αστυνομία φέρεται να έχει δώσει και το όνομα. Στο δημοσίευα φωτογραφίζει τον βασικό ύποπτο μιλώντας για πρώην άνδρα των ΕΚΑΜ που έχει αποχωρήσει από αυτά και υπηρετεί σε κρατική ομάδα παρακολούθησης και τελευταία αποσπάστηκε στην ασφάλεια μεγαλοεφοπλιστή.

Αυτός σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου! Η υπόθεση έχει σίγουρα πολλά επεισόδια ακόμα, όμως υπάρχει η σιγουριά ότι ο ένοχος θα βρεθεί και θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Έδωσε όνομα: Ο Χίος αποκαλύπτει τον βασικό ύποπτο της απόπειρας δολοφονίας του

Πηγή:instanews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Χίος: Έδωσε το όνομα αυτού που πήγε να τον σκοτώσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.