ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Χίος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας – Έριξε «βόμβες»

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος είναι καλά, πια, στην υγεία του και μάλιστα πραγματοποίησε την πρωτη τηλεοπτική του εμφάνιση.
Στέφανος Χίος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας – Έριξε «βόμβες»

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος είναι καλά, πια, στην υγεία του και μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Οπως τόνισε συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά να αναζητά δικαιοσύνη για τους φυσικούς, αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Τη στιγμή που ένα ακόμη βίντεο αποκαλύπτει και τρίτο δράση στην επίθεση εναντίον του, ο Στέφανος Χίος αποκαλύπτει, την προσπάθεια χρηματισμού του από σπουδαία οικογένεια μέσω δικηγόρου, με το ποσό να φτάνει τα 100.000 ευρώ.

Ο ίδιος παραδίδει, επίσης, στη δημοσιότητα όλο τον απομαγνητοφωνημένο διάλογο, μιας και είχε πάει «καλωδιωμένος» στη συνάντηση με τον δικηγόρο, ενώ για το πρωτοσέλιδο αυτό είχε προϊδεάσει από την προηγούμενη ημέρα στην εκπομπή «Εκρητικό Δελτίο».

Επίσης τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά, ρίχνοντας «βόμβες» κατά παντός υπευθύνου.

Δείτε παρακάτω τη συγκλονιστική εξιστόρηση των γεγονότων όπως τα έζησε ο ίδιος ο Στέφανος Χίος κατά την απόπειρά δολοφονίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στέφανος Χίος: «Θα βρω τον δολοφόνο μου. Μόνος μου ή με παρέα»! (VID)  

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Χίος: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας – Έριξε «βόμβες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.